Pressemelding -

Hoffmann A/S vinder Arbejdsmiljøpris 2010

 

Arbejdsmiljørådets begrundelse var, at hos Hoffmann har målsætningen med projektet ”Arbejdsglæde betaler sig” været ambitiøs og nytænkende fra start til slut.

Hoffmann har med projektet synliggjort og skabt forståelse for, at effektivitet og et godt psykisk arbejdsmiljø er hinandens forudsætninger og ikke modsætninger.

Ved at afprøve og udvikle metoder og værktøjer er det lykkedes at finde frem til nogle samarbejdsformer, hvor ønsket om inddragelse og ansvarliggørelse har kun¬net udfolde sig i et samarbejde på tværs af ledelses-, mellemledelses- og medarbejder-niveau.

Dommerkomiteen hæftede sig særligt ved, at Hoffmann har afprøvet og udviklet metoder til forbedring af det psykiske arbejdsmiljø i en branche, hvor netop dette område tradi¬tionelt har haft svære vilkår. Resultaterne af indsatsen har et stort udbredelsespotentiale, ikke blot hos Hoffmann, men i bygge- og anlægsbranchen som helhed.

”Jeg er enorm stolt og rørt over at modtage Arbejdsmiljøprisen. Den betyder meget i denne her branche, at vi får den” siger afdelingschef Palle Priska.

”Vi lærer at prioritere medarbejderne frem for udstyr. Det er vigtigt, at der er engagement og vilje til at lære. Og så skal man have de rigtige redskaber” fortæller Palle Priska, der samtidig gerne vil sige til andre arbejdspladser, at effektivitet og godt psykisk arbejdsmiljø ikke nødvendigvis er modsætninger – men hinandens forudsætninger.

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Afdelingschef Palle Priska, tlf. 76 20 37 55 eller mobil 60 12 37 55.

Related links

Emner

  • Bygg, eiendom

Kategorier

  • arbeidsmiljøprisen
  • arbeidsmiljørådet
  • arbejdsmiljørådet
  • arbejdsmiljøprisen
  • arbeidsmiljø
  • arbejdsmiljø
  • psykisk arbejdsmiljø
  • psykisk arbeidsmiljø
  • hoffmann a/s

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.000 ansatte en omsetning på 16 milliarder kroner. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus, veivedlikehold og gjenvinning. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene.  Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeider­involvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Kontakter

Grete Ingeborg Nykkelmo

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør Veidekke ASA +47 913 11 000

Helge Dieset

Pressekontakt Kommunikasjonssjef PR, Marketing, Informasjon +47 21 05 77 91