Pressemelding -

Vandring i Munchs fotspor i Åsgårdstrand

5. juli, kl. 13-14: Vandring i Munchs fotspor i Åsgårdstrand for voksne.

6. juli, kl. 13-14: Vi vandrer i Munchs fotspor i Åsgårdstrand – til steder han malte med hovedfokus på bilder med barn. Etterpå blir det tegneaktiviteter i Munch-parken.

12. juli, kl. 13-14: Vandring i Munchs fotspor i Åsgårdstrand for voksne.

13. juli, kl. 13-14: Vi vandrer i Munchs fotspor i Åsgårdstrand – til steder han malte med hovedfokus på bilder med barn. Etterpå blir det tegneaktiviteter i Munch-parken.

19. juli, kl. 13-14: Vandring i Munchs fotspor i Åsgårdstrand for voksne.

20. juli, kl. 13-14: Vi vandrer i Munchs fotspor i Åsgårdstrand – til steder han malte med hovedfokus på bilder med barn. Etterpå blir det tegneaktiviteter i Munch-parken.

26. juli, kl. 13-14: Vandring i Munchs fotspor i Åsgårdstrand for voksne.

27. juli, kl. 13-14: Vi vandrer i Munchs fotspor i Åsgårdstrand – til steder han malte med hovedfokus på bilder med barn. Etterpå blir det tegneaktiviteter i Munch-parken.


Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • vestfoldmuseene
  • museum
  • kultur
  • edvard munch
  • munchs hus
  • vandring

Vestfoldmuseene ble opprettet som et interkommunalt selskap i 2009,  ved sammenslåingen av museer og arkiv i Vestfold. Vestfoldmuseene eies av ni kommuner og Vestfold fylkeskommune med 68 ansatte fordelt på de ulike avdelingene. Vestfoldmuseene har eget styre, og selskapets øverste myndighet er representantskapet. 

Selskapet har driftsansvar for enhetene; Nord-Jarlsbergmuseene (Berger museum, Aluminiummuseet og Jernverket Eidsfoss), Midgard historisk senter, Slottsfjellsmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum, Hvalfangstmuseet, Larvik museum, Vestfoldarkivet med fellestjenesten Samlingsforvaltningen og Munchs hus.

Kontakter

Solfrid Sakkariassen

Rådgiver Munchs Hus 482 29 298