Nyhet -

PGA, Formel 1 och Bayern München på Viaplay

US Masters - årets første major
Onsdag - Søndag

PGA Verdens beste golfspillere kommer til den 79 utgaven av den legendariske turneringen US Masters, som ifølge tradisjon spilles på Augusta National Golf Club i Gerogia, USA. Turneringen er den første av sesongens fire majors. Regjerende mester er Bubba Watson som også vant turneringen i 2012. Vi ser frem imot en spennende turnering med verdensstjerner som Rory McIlroy, Tiger Woods, Phil Mickelson og Adam Scott. Vi innleder med Par 3-turneringen på onsdag før hovedturneringen avgjøres torsdag - søndag direkte på Viaplay!

Bayern München -kvartfinale i DFB Pokal
Onsdag 20:25

DFB POKAL Det er nå tid for kvartfinaler i den tyske cupen. Ikveld stilles de regjerende cupmesterne Bayern München mot Leverkusen på BayArena. Leverkusen ble slått ut i fjor i nettopp kvartfinalen, men har vist bra form denne sesongen. I Bundesliga er begge lagene med i toppen Bayern München leder og Leverkusen på fjerde plass. Følg kampen direkte på Viaplay!

Kinas Grand Prix
F1 natt til fredag - søndag

FORMEL 1 Det er igjen tid for Formel 1 i den kinesiske storbyen Shanghai. Førerne skal få testet sine ferdigheter på den 5,451 km lange banen Shanghai International Circuit som består av hele 56 runder. Første Grand Prix ble avgjort her 2004 og flere av førerne som starter har vunnet racet tidligere. I fjor kunne totalvinneren Lewis Hamilton stille seg øverst på seierspallen.