Pressemelding -

Vi rydder opp etter oss

FERDIG RYDDET: Bildet viser et ferdig ryddet boligområde i Asker

I disse dager har Viken Fiber mye graveaktivitet på Østlandet, og alt av tilgjengelig mannskap og maskiner er ute på oppdrag. I tillegg til å få fiberen på plass prioriterer vi også å rydde opp raskt etter oss. Vi jobber for at våre kunder skal bli minst mulig berørt og kan kose seg utendørs på denne deilige tiden av året.

Siden frosten slapp taket har vi vært i full gang med å fibre Østlandet. Vi legger fiberen i bakken de fleste stedene og da blir det en god del graving. Per i dag er stor aktivitet i utbyggingsfelt i vårt nedslagsområdet, og det kan by på utfordringer for beboerne i form av støy og redusert fremkommelighet.

Vi rydder så raskt vi kan

I noen områder har vi flere hundre kunder som skal ha fiber til døren og da er vi i området i en lang periode. Det er intensiv aktivitet i det berørte området, men anleggsområdet beveger seg raskt slik at hver enkelt husstand blir berørt minst mulig.

–Vi forsøker å være så raske som mulig med opprydning og lover selvsagt at det skal se minst like pent som før gravingen startet, sier Jon Birger Ellingsen, Direktør for Kommunikasjon, Marked og Forretningsutvikling i Viken Fiber.

–Nå har vi lagt fiber i bakken i over ti år og har høstet mye erfaring, og tilbakemeldingene vi får er at kundene er meget godt fornøyd med for- og etterarbeidet vårt, sier Ellingsen. Han tilføyer at han forstår godt at kundene til tider synes at vi fører med oss litt bråk og rot, men når fiberen er i hus så ser de fleste at det er verdt det.

Related links

Emner

  • Data, telekom, IT

Viken Fiber er Norges største fibernettselskap. Vi bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndstjenester på Østlandet. Selskapet er en Altibox-partner, og har per i dag 120 000 kunder. Selskapet eies av Lyse Fiberinvest AS (71 prosent) og Energiselskapet Buskerud AS (29 prosent).

Kontakter

Anne Berit Rørlien

Pressekontakt Administrerende Direktør 900 10 061

Relatert innhold