Gå videre til innhold
Radonova vokser – Thomas Chauvin blir ansvarlig for Frankrike

Nyhet -

Radonova vokser – Thomas Chauvin blir ansvarlig for Frankrike

Radonova vokser og har ansatt Thomas Chauvin som ansvarlig for selskapets salg og samarbeid på det franske markedet. Med Thomas Chauvin får Radonova bedre mulighet til å bearbeide det voksende franske markedet for måling og analyse av radon. Satsingen i Frankrike innebærer at Radonova vokser videre på et globalt marked med stadig strengere krav til håndtering av radon i hjem og på arbeidsplasser.

I likhet med flere andre land har Frankrike innført nye regler og lovgivning når det gjelder menneskers eksponering for radon.

– I Frankrike har kunnskapen om radon generelt sett vært lav til tross for at radonnivåene i flere deler av landet utgjør en helserisiko. Nå øker interessen og behovet for å få bedre kontroll på radongass i hjem og på arbeidsplasser. Jeg er overbevist om at Radonova, som verdens ledende radonlaboratorium, kan bidra med kunnskap og tjenester, kommenterer Thomas Chauvin.

– Av erfaring vet vi at det kreves god kunnskap om lokale forhold for at man skal lykkes internasjonalt. Thomas har en bakgrunn og en erfaring som gir oss et tydeligere og bedre nærvær når vi nå vil styrke vår posisjon i Frankrike, kommenterer Karl Nilsson, adm.dir. i Radonova Laboratories.

Offentlig sektor og arbeidsplasser er drivkraften

– Jeg er overbevist om at den offentlige sektoren, myndigheter og arbeidsplasser komme til å være motoren når Frankrike nå går i retning av et mer aktivt arbeid med å bekjempe skadelige effekter av radon. Her vil det bli stilt særdeles høye krav til rasjonelle prosesser, service og kvalitet, fortsetter Thomas.
– Radonova er sertifisert i henhold til ISO 17025 og er den eneste aktøren som tilbyr en nettjeneste, Radonline, som forenkler radonmåling og analyse. Det gjør at vi kan oppfylle strenge krav i alle ledd. Nå gleder jeg meg til å ha ansvar for selskapets utvikling og virksomhet i hjemlandet mitt, Frankrike, avslutter Thomas.

Thomas Chauvin har en magistergrad i byplanlegging fra universitetet i Nantes. Thomas har i flere år arbeidet med forskjellige byplanleggingsprosjekter i Frankrike.

Ifølge Verdens Helseorganisasjon, WHO, skyldes 3 % – 14 % av alle tilfeller av lungekreft radon, avhengig av hvor man bor. WHO anbefaler en grenseverdi for radonnivå på 100 Bq/m3.

Mer informasjon om radon og radonmåling finnes her»

Related links

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Radonova – verdensledende innen radonmåling

Med vårt moderne laboratorium i Uppsala er vi verdensledende innen måling av radon, med kunder i over 80 land. Vi er rundt 35 personer som jobber med produksjon, analyse, salg, støtte og forskning/utvikling. Vi jobber ut ifra et kundeorientert perspektiv, og målet er alltid å overgå forventningene dine til kvalitet, service og kundebehandling.

Radonova, tidligere Landauer Nordic AB og Gammadata Mätteknik AB, ble grunnlagt i 1986 i forbindelse med Tsjernobyl-ulykken, da en gruppe forskere ved Uppsala universitet fikk i oppdrag av den svenske regjeringen å måle det radioaktive nedfallet i og utenfor Sverige. Radonova har målt radon i større skala siden 1989 og er også medlem av Norsk Radonforening.

Radonova er et selskap i Lagercrantz Group.