Gå videre til innhold

Pressemelding -

SATS lover resultater med kostholdsråd

Mange går glipp av treningseffekten fordi de slurver med kostholdet når de trener.  Årsaken er ofte at man mangler kunnskap eller tenker at det blir for vanskelig å spise optimalt. Dette gjør SATS noe med når de nå lanserer en digital plattform som gir medlemmene et individuelt treningsprogram kombinert med kostholdsråd som bidrar til ønskede resultater.

– Vi må tilby noe mer enn et medlemskap. Derfor har vi lagt ned store ressurser slik at vi kan hjelpe flere til å nå treningsmålene sine, forteller administrerende direktør i SATS Norge, Wenche Evertsen.

Halvparten av medlemmene på SATS trener for å gå ned i vekt eller for bedre generell helse, i følge en medlemsundersøkelse. I tillegg viser undersøkelsen at om lag 40 prosent har et tydelig mål om å få bedre utholdenhet eller bli sterkere, og ti prosent trener for å øke vekten. Undersøkelsen viser også at medlemmer fra alle disse gruppene ønsker kostholdsrådgivning for å nå målene sine.

– Du bør tilpasse kostholdet for å oppnå best mulig effekt av treningen – uansett hvilke mål du har med treningen. Derfor har vi utviklet en digital tjeneste som gir medlemmene individuelle trenings- og kostholdsråd.

Gratis bruk for alle medlemmer
SATS er den første treningssenterkjeden som kombinerer trening med individuell kostholdsrådgivning for alle medlemmene. Tilbudet lanseres 12. august og blir gratis tilgjengelig for alle medlemmene på webben og i appen.

– Treningsbransjen har lenge hatt et ensidig fokus på trening, og kostholdseksperter har i hovedsak fokusert på kosthold. Vi kombinerer nå disse to tilnærmingene for å bidra til en sunnere livsstil og bidra til bedre resultater for medlemmene.

Individuell tilpasning
Medlemmene kan logge seg inn på en egen portal der de kan oppgi fysisk status og treningsmål. Basert på dette får de et treningsprogram med en tilpasset kostholdsplan. Kostholdsplanen inneholder tips på hvordan man skal spise for å få best mulig utbytte av hver enkelt treningsøkt. Målet er at det skal være enkelt for medlemmene å spise sundt og godt.

– Fundamentet for gode treningsresultater er et balansert og tilpasset kosthold. Vi vet at mange synes dette er vanskelig og har derfor utviklet denne tjenesten som gir konkrete kostholdsråd med forslag til menyer og oppskrifter, forklarer Wenche Evertsen.

Om kostholdsrådgivningen fra SATS
Kostholdsrådgivningen er utviklet i følge retningslinjene fra Mattilsynet i Norge, Olympiatoppen, Livsmedelsverket i Sverige og Verdens helseorganisasjon.

Kontaktpersoner:

Wenche Evertsen, administrerende direktør SATS Norge, mobil 95041351 eller e-post wenche.evertsen@sats.no

Lars-Einar Petterson, Nordic PR Manager, på telefon 93448827 eller
e-post lars-einar.petterson@sats.no




Emner

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.