Gå videre til innhold

Pressemelding -

SATSELIXIA tilbyr betaling med Apple Pay på alle sine treningssentre i Norge

SATSELIXIA gjør det nå mulig å betale med Apple Pay på samtlige treningssentre i Norge, og gir alle medlemmer anledning til å betale på en rask, enkel og sikker måte med mobiltelefonen.

Tilbudet gjelder for alle med Visa-kort i Nordea eller Santander, og som har iPhone SE, iPhone 6 eller senere, samt Apple Watch.

– Vi ønsker at det skal være enkelt og raskt for våre medlemmer å handle hos oss, og vi er derfor svært glade for at vi nå kan tilby våre medlemmer muligheten til å betale med mobilen, sier Silje Garberg Ree, Nordic Retail Director i SATSELIXIA.

Ved bruk av Apple Pay tildeles et unikt kontonummer for enheten (Device Account number), som krypteres og lagres sikkert på kundens enhet. Det faktiske kortnummeret blir ikke lagret på enheten eller på Apples servere.

– Det er viktig for SATSELIXIA å være tidlig ute med å tilby nye og gunstige løsninger, som styrker hele kundeopplevelsen for våre medlemmer, sier Silje Garberg Ree.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Navn:  Silje Garberg Ree

Epost: silje.ree@satselixia.no

Mobil: 95831736 

Related links

Emner


SATS og ELIXIA fusjonerte i 2014 og skapte en ledende treningssenterkjede med en visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden.

SATSELIXIA-sentrene tilbyr moderne og funksjonell individuell og personlig trening samt gruppetrening i de største byene i Norge, Sverige og Finland. Vi ønsker også å hjelpe medlemmene til å trene utenfor sentrene, ved hjelp av et bredt utvalg av digitale verktøy. Vi jobber aktivt med nyskaping i markedet vårt og lanserer hele tiden nye produkter og teknologier.

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.