Pressemelding -

Eikekjøkken

Velg et kjøkken i eik med god samvittighet

Hos Schmidt elsker vi tre. Derfor går vi «all in» og leverer skap og fronter som er produsert med et synlig tre-look både innvendig utvendig når du velger et kjøkken i eik. Vi tilbyr et nesten uendelig antall kombinasjonsmuligheter, og alt vårt tre kommer fra bærekraftig skogsdrift, slik at du kan velge eiketre med god samvittighet.

Vi tilbyr mange forskjellige kjøkkenløsninger i eik

Bærekraftighet og gode detaljer er alltid i fokus på våre kjøkkenløsninger. Det er viktig for oss å ta vare på miljøet og samtidig tilby våre kunder flotte kjøkken i eik hvor man har hatt alle små detaljer i tankene.

Hvis du trenger inspirasjon til innredningen av et eiketreskjøkken kan du se to av våre kjøkkenløsninger her:

Modeller: ARCOS 5 & ARAGON 1

Kjøkkenmodellen Arcos 5 er et moderne kjøkken i lys eik og betong. I dette eikekjøkkenet er det fokus på å skape en hyggelig atmosfære med en stor kjøkkenøy, som fungerer som et innbydende område hvor det er plass til at hele familien kan samles og lage mat sammen.

Aragon 1 er et kjøkken for deg som elsker tre. Her får du et kjøkken i solid eik behandlet i et lekkert naturlig design med en svært raffinert sans for detaljene. De naturlige overflatene vektlegger den vakre strukturen og årene i eiketreet.

Få et spesialtilpasset kjøkken i eik

En spesialtilpasset kjøkkenløsning fra Schmidt betyr at du får et kjøkken som passer til ditt hjem helt ned i minste detalj – både når det gjelder stil og mål. Du har mulighet for å velge hvilken type eik og det utseende du foretrekker, og du kan samtidig designe kjøkkenet med skreddersydde oppbevaringsløsninger som gir oversikt og fremmer arbeidsflyten på kjøkkenet.

Kategorier

  • kjøkkeninnredning
  • innredning kjøkken
  • kjøkkeninnredning hytte
  • innrede kjøkken
  • kjøkken interiør inspirasjon
  • kjøkken

Historien om Schmidt Køkkener er historien om en mand og hans ønske om at tilbyde solid kvalitet til private hjem. Det er historien om hvordan dette ønske og måden at drive forretning på, er gået i arv til generationer, med den intention at optimere processen, dels for at tage hensyn til miljøet og dels for fortsat at være den foretrukne leverandør af nye køkkener, badeværelser og unikke indretningsløsninger.

Relatert innhold