Gå videre til innhold
Ole Ivars
Ole Ivars

Pressemelding -

Kamferdrops, Ole Ivars og Bettan gjør eksklusiv opptreden sammen på Spellemannprisen

Norske Kamferdrops leverte en av 2017s aller største hit med sin versjon av Ole Ivars' udødelige klassiker ”Jag trodde änglarna fanns”. På musikkbransjens festkveld i Oslo konserthus skal hun framføre denne i en eksklusiv opptreden sammen med nettopp Ole Ivars. På vokal har de med seg Elisabeth «Bettan» Andreassen.

Hovedpersonene selv ser veldig fram til å stå sammen på scenen på Spellemannprisen:

”Det er selvsagt en stor ære å få spille på Spellemannprisen, de sier jo det at det er noe av det største en kan gjøre som artist. Enhjørninger og Regnbuer til folket!» sier Kamferdrops.

”Det er både en glede og en ære å få lov til å opptre på Spellemann igjen. Denne gangen er det særdeles spennende, siden vi for første gang skal hilse på vokalisten som kaller seg Kamferdrops, og i tillegg spille sammen med henne i showet. Hun har jo løfta «Jag trodde änglarna fanns» til himmels med sin moderne versjon av låta vår. Vi skal selvsagt heller ikke glemme at vi har med oss legendariske Elisabeth Andreassen på søndag. Det er alltid hyggelig å møte Bettan, som alltid synger som en gudinne.” sier Ole Ivars.

Spellemannprisen går direkte på NRK fra kl 17 på søndag. Andre artister som opptrer er Hkeem, Dagny, GURLS, Alan Walker, Marte Wang, No. 4, Guro Kleven Hagen og Sløtface. 

Emner

Kontakter

Simen Idsøe Eidsvåg

Simen Idsøe Eidsvåg

Pressekontakt Kreativ leder 41606851
Hanne Løkberg Riege

Hanne Løkberg Riege

Pressekontakt Pressekontakt 99385775

Vi rekrutterer fans.

Sesong 1 jobber med store og små arrangementer, innholdsproduksjon, PR, markedsføring, og innovasjon innenfor musikk- og kulturbransjen.

Sesong 1
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Norway