Nyhet -

Coop International Sponsorship Forum

Coop starter Coop International Sponsorship Forum. Målet til forumet er «å gjøre Coop til den sterkeste stemmen og den sterkeste sponsor i Europa».

Det innebærer samarbeid på tvers av landegrenser, som skal sette agendaen og ta posisjoner i viktige samfunnsspørsmål.

Coop Norge blir første leder av nystartede Coop International Sponsorship Forum og styreleder blir den norske sponsorsjefen, Vegard Dahl Hansen.

- Dette er virkelig en milepæl i Coops sponsorvirksomhet og noe vi har jobbet for en god stund. Med den størrelsen og posisjonen som Coop har i en rekke markeder vil det være svært verdifullt at vi kan samarbeide bedre på tvers av landegrensene. På denne måten kan Coop lykkes enda bedre i kampen om forbrukernes oppmerksomhet. Og bruke våre samlede sponsorkrefter til å gjøre en enda større forskjell for samfunnet vi lever i. Vi gleder oss veldig til å formelt komme i gang med dette arbeidet, sier Dahl Hansen.

Han fortsetter:

- Dette er virkelig en milepæl i Coops sponsorvirksomhet og noe vi har jobbet for en god stund. Med den størrelsen og posisjonen som Coop har i en rekke markeder vil det være svært verdifullt at vi kan samarbeide bedre på tvers av landegrensene. På denne måten kan Coop lykkes enda bedre i kampen om forbrukernes oppmerksomhet. Og bruke våre samlede sponsorkrefter til å gjøre en enda større forskjell for samfunnet vi lever i. Vi gleder oss veldig til å formelt komme i gang med dette arbeidet.

I innkallingen til første møte i Brussel, skriver kjeden:

"Takket være vår størrelse, vår lidenskap, våre sterke kanaler og vårt solide omdømme over hele Europa, er Coop allerede en sterk stemme med sterke partnerskap. Nå, ved å dele erfaringer, dele beste praksis, dele prosjekter, dele informasjon og dele budsjetter, har vi muligheten til å bli den sterkeste stemmen og den sterkeste sponsoren i Europa.»

Emner

  • Event

Kontakter

Bodil Sveen Berggren

Pressekontakt Daglig leder 91680858