Pressemelding -

SuperOffice publiserer ny undersøkelse: Tilstandsrapport på B2B E-postmarkedsføring

Den ledende CRM-leverandøren i Europa har gjennomført en stor undersøkelse om e-postmarkedsføring innen B2B-markedet. Den viser at svært mange bedrifter ikke utnytter kanalens potensiale til fulle. Så mange som 59 % av alle bedriftene i undersøkelsen bruker ikke e-postmarkedsføring i det hele tatt. Og de resterende som gjør det følger ikke beste praksis innen e-postmarkedsføring.

Det har lenge vært en etablert sannhet at e-postmarkedsføring er viktig for B2B-bedrifter. 87 % av B2B-markedsførere bruker e-postmarkedsføring for å skaffe leads. 31 % av dem oppgir i tillegg at e-postmarkedsføring er den kanalen som har den største påvirkningen på omsetningen.

Det var slike tall som gjorde at SuperOffice ville undersøke nærmere for å for å forstå hvordan e-postmarkedsføring brukes i dag. Undersøkelsen analyserer 1.000 B2B bedrifter, med mål om å avdekke akkurat hvordan bedrifter bruker e-post når de kommuniserer med publikummet sitt.

”Vi var overbevist om at e-postmarkedsføringen var i toppform. Samtidig var vi nysgjerrige på hvordan B2B-bedriftene faktisk driver med e-postmarkedsføring i dag. Derfor ville vi gjøre vår egen undersøkelse. Og resultatene byr på flere store overraskelser! Jeg er sikker på at rapporten er viktig lesning for alle markedsførere der ute,” sier Jennifer Lim Lund, Chief Marketing Officer i SuperOffice.

For å gjennomføre undersøkelsen opprettet SuperOffice en ny e-postadresse og brukte den for å melde seg på nyhetsbrev fra en blanding av små, mellomstore og store B2B-bedrifter.

Før undersøkelsen antok SuperOffice at e-post er en viktig markedsføringskanal for B2B-bedrifter, og at alle bedriftene ville sende ut minst én e-post i løpet av testperioden på 90 dager.

Men resultatene viste et helt annet bilde. Bare en håndfull av bedriftene demonstrerte e-postmarkedsføring som følger beste praksis.

Her er hovedresultatene fra undersøkelsen:

  • 59 % av B2B-bedriftene ikke bruker e-postmarkedsføring
  • 8 % av alle e-postkampanjer ikke har link til utmelding
  • Gjennomsnittlig frekvens for utsendelser er 1 e-post hver 25. dag
  • Nesten 1 av 5 e-postkampanjer ikke er mobiltilpasset
  • 89 % av alle B2B e-postkampanjer hadde et selskapsnavn som avsender.

Denne rapporten gir en detaljert analyse av resultatene og beskriver 7 tips for å bli best i klassen innen e-postmarkedsføring, basert på de B2B-bedriftene som gjør det best.

Les mer om undersøkelsen, resultatene og konsekvensene her.

Related links

Emner

  • Data, datateknikk, programvare

Kategorier

  • crm
  • superoffice
  • e-postmarkedsføring

Hver eneste dag samles vi om vår viktigste oppgave - nemlig å skape CRM som sørger for at du kan bygge gode, lojale relasjoner til kundene dine. Vi støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice.

I SuperOffice har vi en oppriktig interesse for deg som kunde og de utfordringene du møter i hverdagen. Det som motiverer oss alle til å jobbe hardt, hver eneste dag, er ønsket om å forenkle dine oppgaver, dine prosesser, ja, rett og slett hele din arbeidsdag. Vi vet at din suksess er vår suksess, og når noe er enkelt for deg, er det også enkelt for oss.

Når alt kommer til alt, er vi ganske jordnære folk. Vi vil ikke gi deg løfter som vi ikke kan holde, og vil heller ikke skape forventninger som vi ikke kan møte. Våre viktigste verdier er enkle og rett fram: oppriktighet, ærlighet og vennlighet.

Kontakter

Camilla Heidenreich Bommen

Pressekontakt Managing Director 23 35 40 00

Jeanette Erlandsen

Pressekontakt Lead Management & Marketing Newbiz 23 35 40 00