Pressemelding -

Ett vindpust fra den gamle tiden i moderne form.

Svedbergs har produsert baderomsmøbler i Dalstorp i femti år. Nå titter man ennå lengre bakover i tiden , og oppdaterer sin klassiske serie Svea, til forrige århundrets stil og design. Møblene er velbyggde med fine detaljer, se for eksempel på de vakre håndtakene i lær, de klassisk bøyde håntakene i krom, eller den tidstypiske kranen.

Tankene går lett til slott og herregårder når man ser Svedbergs oppdaterte serie Svea. Fremdeles er den skandinaviske håntverkstradisjonen ledende, der enkelhet og funksjon er stikkord. Velg gjerne en benkeplate i vakker granitt med ovenpåliggende servant, og still en stige mot veggen for å gjenskape følelsen fra før. De dempede fargene forsterker helheten som går like bra i en villa fra forrige århundre, som i et nybygd hus i New England stil.

For å skape en personlig stil på baderommet har Svedbergs tatt fram 8 forskjellige håndtak. Med tanke på at kombinasjonsmulighetene er uendlige, kan du skape ett baderom utifra dine egne forhold og smak. Det endelige resultatet er en serie møbler til baderommet som er inspirert av forrige århundrets prangende livsstil, men som allikevel føles naturlig og avslappet.

Fakta om Svea

  • Velg mellom to forskjellige servanter, enten innebygd klassisk servant i porselen( to forskjellige modeller) eller en ovenpåliggende servant som kompletteres med en benkeplate i granitt eller massiv eik. Til serien finnes også to speil, et speilskap, to forskjellige sideskap, stige, helkroppsspeil, vegghylle, papirholder og håndklehenger.
  • Materialene er nøye utvalgt, og behandlet for å klare et krevende våtromsmiljø.
  • Romindelere i tre i skuffene for den rette følelsen.
  • Filtmatte i skuffene som demper lyd.
  • Velg i fargene svart eller hvitt, med eller uten ramme på skapdøren, eller en skapdør med integrert håndtak.
  • Kjenn deg sikker med med elkobblingen i baderommet. Svedbergs fabrikkmonterer alltid el og belysning.
  • Du får bedre overblikk, og slipper å gå ned på kne for å komme til oppbevaringen, i og med at servantskapet har skuffer istedet for skap.
  • Skuffene har alltid fullt utdrag, selv inntrekk og dempere, og stenges mykt og lydløst. Vi leverer alltid med et komplett avløp som er spesialprodusert for å gi mere oppbevaringsplass i skuffene.
  • Bredde: Servantskap 70 cm, Firkantede Speil 70 cm, Runde Speil 60 cm diam, Speilskap70 cm, Høyskap 40 cm, Sideskap 40 cm.

Finnes fra og med 1 februar 2013. For mere informasjon om forhandlere, se www.svedbergs.no

Kontaktpersoner:

Marie Bengtsson, Markedssjef Svedbergs
marie.bengtsson@svedbergs.se
+ 46 321-53 30 41

Dan Pettersson. Kreativ sjef Svedbergs.
dan.pettersson@svedbergs.se
+ 46  321-53 30 13

 Vedlagte bilder er frie for publisering.

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • bad
  • baderom
  • baderommet
  • svedbergs

Svedbergs har ikke alltid produsert baderomsmøbler. Historien begynner med Holger Svedberg da han startet et blikkenslagerii 1920, for å produsere de beste melkespann i Sverige. Da sønnene hans hadde3 overtatt selskapet i begynnelsen av sekstitallet, begynte man å produsere baderomsskap som revolusjonerte landets baderom. Ingen hade tidligere kombinert speilet med et skap. Snart ble det bygget et stort snekkerverksted, og produksjonen av baderomsmøbler satte ordentig fart. I dag er Svedbergs en av de ledende baderomsprodusenter i Norden. Svedbergs produserer og formonterer alle møblene i Dalstorp, ei lita bygd 4,5 mil øst fra Borås. For sikkerhets skyld, fabrikkmonteres all el.

Kontakter

Ove Kalén

Pressekontakt Art Director 0321533096