Skip to main content

Per Gessle till TanumStrand

Pressemelding   •   nov 23, 2016 07:20 CET

Mitt i mörkaste november kan vi värma er alla med ett riktig solskensevent att längta till. Per Gessle åker ut på en stor sommarturné 2017 under namnet En vacker kväll. 21 juli besöker han TanumStrand.

Detta kommer med största sannolikhet bli en av sommarens absoluta höjdpunkt. Per Gessle är tillbaka. I vår släpper han ett nytt soloalbum och i sommar väntar en turné med låtar från alla hans tre karriärer.

- Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden, säger Per Gessle och fortsätter:

- Det är tio år sedan jag gjorde ett svenskt album och en turné i Sverige på egen hand. Hoppas vi syns någonstans i den vackra sommaren.

På TanumStrand laddar man nu för fullt och personalen ser fram emot att ta hand om Gessles fans som vill äta gott och bo vackert nära havet.

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.

Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy