Skip to main content

Direkte til Aqaba - en succes for Visit Jordan og Royal Wings.

Pressemelding   •   feb 15, 2017 14:58 CET

Anne Klintfält starter hos United Spirit Nordic

11 februar var startskuddet for direkte fly til Aqaba med Royal Wings i samarbejde med Visit Jordan.Royal Wings flyver fra medio februar til medio april direkte fra København, Stockholm og Helsinki til Aqaba.

Badeferie i AqabaAqaba, hvor de rejsende lander, er en kystby ved Rødehavet. Byen er både kendt som et godt sted til dykning og snorkling samt for sine lækre hoteller som Kempinski, Mövenpick, Double Tree Hilton, Intercontinental og Swissotel. Derfor er Aqaba det perfekte sted at have som base til at udforske blandt andet Petra og Wadi Rum, som begge ligger ca. en times kørsel fra byen. Eller Dødehavet, der kun ligger tre timers kørsel fra Aqaba.

Ny golfdestination

Nå kan du også spille golf i Aqaba, med Ayla Golf club som tilbyder en 18 huls par -72 bane, en ni huls par-3 bane designet af legendariske Greg Norman.Banen går over 120 hektar frodig landskab med fantastisk udsigt til vandet.Golf klubben vil tilbyde et golf akademi med førsteklasse træningsfaciliteter.

Anne Klintfält starter hos United Spirit Nordic

Fra 1 februarvil Anne Klintfält overtage ansvaret for agentkontakten, events og messer hos United Spirit Nordic. Anne kommer senest fra Emirates, og har en lang fortid i rejsebranchen fra flere luftfartselskaber,Marriott og Aviareps.

” Jeg er meget glad for at få Anne som kollega, med hennes erfarenhed og kendskab til den nordiske rejsebranche.Vi komplementerer hinanden da vi har hver vor spidskompetence” fortæller Christine Engen, direktør for United Spirit Nordic.

United Spirit Nordic repræsenterer i dag Visit Jordan og Star Clippers, hotellerne Park Hyatt Hadahaa Maldiverne, Park Hyatt Siem Reap og Hyatt Regency Phuket, samt DMC’erne Destination Asia og Bhutan Journeys.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy