Skip to main content

Dine drømmers drivhus fra Vansta Trädgård

Pressemelding   •   jan 30, 2013 11:11 CET

Nå lanserer Vansta Trädgård dine drømmers drivhus. Drivhuset Linnéus er oppkalt etter den svenske botanikern Carl von Linné. De er bygget av kraftig svensk kjerneved av furu, utført av dedikerte håndverkere på den grønne øya Irland. Dette er drivhuset for deg som elsker tre og tradisjon, som er opptatt av detaljer og håndverk og ikke ønsker å gå på akkord med kvaliteten.

Som alltid har Vansta Trädgård forsikret seg om at drivhuset er egnet for det nordiske klimaet. Taket er vedlikeholdsfritt og dekt med beskyttende aluminiumsplater og takler fint både tung snø og kraftige vindkast.
Den utvendige behandlingen av treverket er et presisjonsarbeid for best mulig holdbarhet.

Endelig et reelt alternativ for deg som ønsker et drivhus av malt tre.

Ønsker du å bygge vårt første utstillingshus? Ta kontakt med oss for å finne ut mer!

Du kan välja mellan murad sockel eller sockel i panel (som på bilden). Frakt och montering tillkommer.

Så många kunder har genom åren frågat oss om målade växthus i trä. Efter att ha letat länge har vi nu hittat en tillverkare som kan erbjuda ett målat växthus med den finish vi förespråkar och med ett underhållsfritt tak.

Vi välkomnar familjeföretaget Norman Pratt, som sedan 1948 ägnat sig åt att skapa hus i glas och trä till vår selektiva skara av leverantörer. Vi kallar den första modellen från vår nya leverantör Drivhus Linnéus – efter vår världberömda svenska botaniker. Stommen är nämligen av gedigen svensk kärnfura som utformats av skickliga hängivna hantverkare på den gröna ön Irland. Detta är växthuset för dig som älskar trä och tradition och är mån om detaljer och hantverk och inte vill kompromissa med kvalitén.

Som alltid har Vansta Trädgård säkerställt att växthuset är lämpat för det nordiska klimatet. Taket är täckt med skyddande aluminiumplåt och klarar fint både snö- och vindlast och därmed underhållsfritt. Stommen är enormt gedigen, detaljrikedomen imponerande och hantverket enastående. Målningen är ett precisionsarbete för bästa möjliga hållbarhet. Vi är helt enkelt nöjda.

Äntligen ett gediget alternativ för dig som söker ett drivhus i målat trä, byggt med skicklighet och passion.

byggt i svensk fura 4 mm härdat säkerhetsglas Målat med grundmålning och två ytterligare strykningar med Teknos färg Planthouse grey Glaset fästs med silsikon och utanpåliggande skruvad list. Manuella takfönster (kan fås med autovent om så önskas) Dörrhandatg och gångjärn i mässing Pulverlackerad aluminium på tak och takventil Flexibel fuktspärr mellan mur/sockel och träverk

Pris från 98 000 sek inkl moms, frakt och montering tillkommer. http://www.vanstatradgard.se/no/produkter/norman-pratt-drivhus/drivhus-linneus.aspx

Berenike Munthe Managing Director VANSTA TRÄDGÅRD AB

Vansta Gård pl 13 148 92 Ösmo, Sweden Org nr 556757-2218 VAT nr SE556757221801 Phone +46 (0)8 520 27480 Mobile +46 (0)708 32 71 89 Fax +46 (0)8 582 448 75 http://www.vanstatradgard.se berenike@vanstatradgard.se http://www.facebook.com/pages/Vansta-Trädgård

Exklusiv engelsk hage till  Skandinavien

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.