Nyhet -

Djurs Sommerland bygger Danmarks dyreste og raskeste berg - og dalbane i sin sjanger

Djurs Sommerland har investert DKK 90 millioner i en ny berg- og dalbane med en toppfart på 85 km/t, en lengde på 825 meter og en høyde på 30 meter. Den nye attraksjonen åpner i mai 2017.

Dermed blir den nye attraksjonen Europas lengste og raskeste Family Suspended Coaster (vognene sitter på undersiden av skinnene), og berg- og dalbanen er så stor at det tar et helt år å bygge den. Det er også parkens desistert dyreste karusell, med en prisplass på DKK 90 millioner, noe som også gjør den til den største enkeltinvesteringen i en dansk fornøyelsespark noensinne.

Når den er ferdig, vil berg- og dalbanen kunne sørge for å gi et realt adrenalinkick og 4G-opplevelse til ca. 750 mennesker i timen, med en kjøretid på to minutter. Den nye attraksjonen vil også bli en del av et nytt og omfattende temaland. 

Djurs Sommerlands siste investering er i stor grad en forlengelse av parkens ambisiøse investeringsstrategi, som også inkluderer Piraten (2008), Danmarks største berg- og dalbane, og Juvelen (2013), Danmarks lengste berg- og dalbane. 

Når den nye attraksjonen kommer på plass blir det den 27. nyheten parken lanserer siden 2008, og i samme periode har Djurs Sommerland investert over DKK 400 millioner i utvikling. Det har tydeligvis lønt seg, for besøkstallet i parken har økt fra 487.000 gjester i 2007 til 801.000 i 2015. 

Her kan du se en film som illustrerer den nye attraksjonen. 

Føg med på Djurs Sommerlands Facebookside for løpende oppdateringer og bilder av byggeprosessen. 

Related links

Kategorier

  • djurs sommerland
  • danmark
  • familieferie
  • fornøyelsespark
  • midtjylland
  • djursland
  • visitdenmark

Kontakter

Jennifer Bråthen

Pressekontakt PR & Press Manager +47 92 83 44 86