gamefans

Tips to Solve OSRS beginner clue anagram with Up to 7% off rs 2007 gold Till Apr.26

Press release   •   Apr 24, 2019 02:20 GMT

Anagram is one of the clue types as beginner, medium, hard, elite and master clue scrolls. If you have received OSRS beginner clue scroll anagram, here is a guide&Up to 7% off 2007 runescape gold for you with the solution to each clue.

2019 Big Surprise for you:Up to 7% off RS 2007 gold&Runescape gold on RSorder for you to Learn Solutions to OSRS Beginner Clue Scroll Anagram Clue Untill Apr.26?Ready to Snap with Code HEP7! What is OSRS beginner clue scroll anagram?

An anagram clue is a string of letters, which can be rearranged into another word or phrase. The anagrams in clue scrolls do not correspond with the number of spaces in a name, which means an anagram with no spaces may have an answer with a name with one or more spaces.

The solution of an OSRS beginner clue anagram is always the name of an NPC. Once the solution is found, you can get your next clue by speaking to that NPC. When talking to an NPC, you will receive a challenge scroll, puzzle box or light box that you must solve before receiving the next clue.

How to solve OSRS beginner clue anagram?

1. An Earl
Solution: Ranael
Location: Al Kharid skirt shop
2. Carpet Ahoy
Solution: Apothecary
Location: southwest Varrock
3. Disorder
Solution: Sedridor
Location: Wizards’ Tower basement
4. I Cord
Solution: Doric
Location: north of Falador
5. In Bar
Solution: Brian
Location: Port Sarim battleaxe shop
6. Rain Cove
Solution: Veronica
Location: outside Draynor Manor
7. Rug Deter
Solution: Gertrude
Location: west of Varrock, south of the Cooks’ Guild
8. Sir Share Red
Solution: Hairdresser
Location: western Falador
9. Taunt Roof
Solution: Fortunato
Location: Draynor Village Market

Hope this OSRS beginner clue scroll guide can help you solve anagram clues. If you want to get cheap OSRS gold, you can purchase some from RSorder with only 10-minute delivery.

2019 Big Surprise for you:Up to 7% off RS 2007 gold&Runescape gold on RSorder for you to Learn Solutions to OSRS Beginner Clue Scroll Anagram Clue Untill Apr.26?Ready to Snap by http://www.rsorder.com!

5% off Code HEP5 without Anylimited.
7% off Code HEP7 for Order $120+.

Long-Term Discount Code:7% off code SYTHE to buy 07 RS Gold&8% off Code NZP8 to buy 2007 RS Nightmare Zone Reward Points &10% off Code OSRSA10 to buy OSRS Accounts Anytime!