M6uuga3vvpzaisnqyyun

Vatten och fuktsäker LED-modul

Pressmeddelanden   •   Apr 12, 2017 09:51 CEST

Med Clara AC IP65 förändras marknaden för belysningstillverkare en gång för alla. Nu behöver tillverkare nämligen varken tillföra ytterligare kapsling eller drivsteg för LED-enheten, utan kan bara koppla in den direkt i 230 volt. Det innebär enklare och kostnadseffektivare design samt kortare tid för att förädla och producera produkter.

Dem4ghfblt5sz22jopos

Ny LED-modul med flexibelt linssystem

Pressmeddelanden   •   Okt 13, 2016 12:04 CEST

Nya LED-modulen CLARA OH (Optical Holder) ger stora möjligheter att designa eleganta och effektiva spotlights utan behov av drivare.

Az06ci8qgbsychib8mmb

Optoga visar nya produkter på Light+Building

Pressmeddelanden   •   Mar 09, 2016 09:09 CET

Optoga är stolta över att presentera trådlösa instickskort med ZigBee och flimmerfria LED-moduler för AC. Två nya produktlinjer som kommer visas upp på den stora fackmässan Light + Building i Frankfurt 13-18 mars.

We8zsjimzvdwqlc4ul4h

OptoDrive™ på fackmässan CompaMed

Pressmeddelanden   •   Okt 07, 2015 08:15 CEST

Besök CompaMed och upplev våra LED-moduler som är speciellt anpassade för krävande medicinskt bruk. Tillsammans med vår tyska distributör JVS ställer vi ut OptoDrive™.

Naq9vcne96tk5hbkgqe0

Besök oss på LuxLive i London

Pressmeddelanden   •   Okt 05, 2015 10:17 CEST

Optoga ställer ut på LuxLive i London tillsammans med sina brittiska distributörer SH Lighting. Under två dagar demonstreras produkter och nyheter. Välkommen!

Jejin5qefsco1d9smfjl

Svenskt ljus i kampen mot ebola

Pressmeddelanden   •   Nov 18, 2014 09:48 CET

Svenska LED-modultillverkaren OPTOGA har vunnit en stor internationell upphandling av medicinskt ljus som ska användas på fältsjukhus i kampen mot Ebola. ”Det har alltid handlat om att komma med i den här typen av projekt”, säger företagets VD och grundare Stefan Larsson.

F4enkjgj3i4btblc0nd5

Årets företagare i Arboga utmanar belysningsbranschen

Pressmeddelanden   •   Sep 19, 2013 22:53 CEST

På två år har det lilla elteknikföretaget i Arboga vuxit från fyra anställda till fjorton. Plus ytterligare hundra personer i produktionen i Kina. Bakom framgångarna ligger utvecklingen av nya ljuskällor baserade på LED-tekniken och nu utmanar man jättarna i branschen. Stefan Larsson, vd på Optoga, har gjort intryck i Arboga och i onsdags fick han ta emot priset som Årets Företagare i kommunen.

Lpqgtfbn83rzekbn1ssq

LED-ljus lyfter premiumkänslan i nya Volvo V40

Pressmeddelanden   •   Mar 12, 2012 08:00 CET

Nya tuffa krav på energieffektivitet, har gjort det möjligt att skapa en helt ny känsla i Volvos nya personbil V40. Genom samarbetet mellan Optoga har Volvos nya V40 fått en helt ny känsla i sin ljussättning samtidigt som energiförbrukningen i belysningen sänkts med mer än 90 %. Optoga har därigenom fått möjligheten att visa vad de verkligen kan till en av världens mest kvalificerade tillverkare.

Xhtpeo01vdzmq0pptps8w

Har vi någon nytta med att byta till Lysdiodslampor?

Pressmeddelanden   •   Sep 13, 2011 09:42 CEST

Ljuset som tidigare emitterades från en glödlampa ska nu ersättas av nya och mer energieffektiva ljuskällor och den som står högst i kurs för tillfället är en LEDlampa. Kritiserad och rosad om vartannat. Den allmänt upplevda känslan avgör någonstans i slutändan. Det blir dock svårt när tyckande och smak kommer in i stället för fakta, dessutom vad betyder alla de nya värdena?

Mtfd5zalooqrchsfh8oq

Optodrive LED Moduler klarar Cyanosis Observation Index (COI) direktivet

Pressmeddelanden   •   Jun 29, 2010 14:51 CEST

Nyligen har Optodrive LED modul Svea 15W 4300K testats och verifierats med anledning av lämpligheten att användas i sjukhus som belysning i enlighet med Cyanosis Observation Index (COI) inom ramen för AS 1680.2.5:1997. Detta är en viktig standard som hänför sig till riktlinjer för användningen av belysning i fastställandet sjukhusmiljöer så som akutvård, medicinska kliniker och liknande miljöer.

Bilder & Videor 5 bilder

Kontaktpersoner 1 kontaktperson

  • Presskontakt
  • Marketing manager
  • Marknad
  • bncuofboxytobias.gdiillbomerhhg@oprxpphstoga.szbxqe
  • +46589490954
Tobias är marknadsansvarig på Optoga AB och ser över allt som rör marknadsfrågor. Om du har några frågor om artiklar eller företaget Optoga är du varmt välkommen att höra av dig till honom.

Om Optoga AB

Ljus av världsklass till belysningsindustrin

Optoga bildades i november 2004 och företagets personal har lång erfarenhet av elektronikindustri och belysning.

Vision
Optoga är ett marknadsledande företag som krävande kunder vill arbeta med för att få innovativa affärslösningar och avancerade produkter. Vi arbetar hårt för att ständigt förbättra kvalitén på produkterna för att kunna erbjuda de bästa LED-modulerna på marknaden.

Uppdrag
Att förstå framtidens behov inom områden som energi, miljö och säkerhet. Att leverera högsta kvalitet och innovativa lösningar med en hög känslighet för marknadens krav och ständigt överträffa dem.
Detta sker med tekniska applikationer med optiska lösningar.

Adress

  • Optoga AB
  • Köpingsvägen 4
  • 73231 Arboga
  • Sverige