Opodo

Rezerwuj z wyprzedzeniem i sprawdź najczęściej wybierane destynacje!

Komunikat prasowy   •   Lut 14, 2013 08:00 CET

Lato to najlepszy czas na podróże, ale to także czas kiedy nasi klienci zaczynają planować już ferie zimowe. W okresie letnim klienci wybierają głównie europejskie destynacje, szczególnie te położone na południu Europy jak Lizbona, Barcelona czy Ateny. W okresie zimowym najpopularniejszymi kierunkami wyjazdowymi Polaków są Lizbona, Ateny, Frankfurt oraz Rzym. W tabelach poniżej prezentujemy nasze statystyki oraz średnią cenę dla każdej dystynacji.

Tanie loty na lato 2013

8. Malta od 709 PLN
  9. Monachium od 492 PLN
  10. Split od 548 PLN

Opodo jest wiodącym w Europie  internetowym biurem podróży. Opodo jest cześcią  ODIGEO, jednej z wiodących grup turystycznych na całym świecie i największą firmą e-commerce w Europie. Nasze cztery marki, tj. eDreams, GO Voyages, Opodo i Travellink, oferują najlepszą ofertę na tanie, regularne i czarterowe przeloty, wycieczki, wynajem samochodów, ubezpieczenia podróży, pakiety krótko i długoterminowe, łącznie dla 12 mln Klientów rocznie w 28 krajach , jednocześnie zapewniając reklamodawcom i afilantom wysoce skuteczną platformę, dzięki której mogą docierać tak do rynków światowych jak i lokalnych.