Opodo

Travellink Corporate otwiera sprzedaż w Polsce

Komunikat prasowy   •   Paź 05, 2012 06:00 CEST

W czerwcu 2012 Travellink Corporate uruchomił w Polsce swoją działalność jako Opodo Corporate by Travellink.

Polska jest szybko rozwijającym się rynkiem, z prognozą na dynamiczny wzrost wskaźnika PKB. Nasi aktualni Klienci w Skandynawii również wykazują zainteresowanie rozwinięciem obsługi na tym rynku.

"Zauważamy duże zapotrzebowanie na sprawdzone i łatwe w obsłudze narzędzie do zarządzania podróżami służbowymi on-line, które pozwoli na szybkie porównanie ofert i kontrolę wydatków. Wierzymy, że narządzie w połączeniu z doskonałą obsługą Klienta, pozwoli nam rozwijać się w Polsce, tak jak to się dzieje w Skandynawii", mówi Bodil Mansson, Group Director Corporate Travel.

"Widzimy, że nasi międzynarodowi Klienci wykazują zainteresowanie uniwersalnym narzędziem do rezerwacji i m.in dlatego Travellink Corporate będzie kontynuował swoją ekspansję w Europie" kontynuuje Bodil.

Opodo jest wiodącym w Europie  internetowym biurem podróży. Opodo jest cześcią  ODIGEO, jednej z wiodących grup turystycznych na całym świecie i największą firmą e-commerce w Europie. Nasze cztery marki, tj. eDreams, GO Voyages, Opodo i Travellink, oferują najlepszą ofertę na tanie, regularne i czarterowe przeloty, wycieczki, wynajem samochodów, ubezpieczenia podróży, pakiety krótko i długoterminowe, łącznie dla 12 mln Klientów rocznie w 28 krajach , jednocześnie zapewniając reklamodawcom i afilantom wysoce skuteczną platformę, dzięki której mogą docierać tak do rynków światowych jak i lokalnych.