6641 koni mechanicznych w pełnej klatce Sony

Komunikat prasowy   •   Gru 12, 2013 12:00 CET

Podczas projektu Kotlina Mocy 2013 redakcja Ramp skonfrontowała na najtrudniejszych drogach Dolnego Śląska kilkusetkonne samochody sportowe z szybkimi hatchbackami. Podczas wydarzenia zrealizowano wyjątkowy materiał testowy, sprawdzając jednocześnie możliwości najnowszych, innowacyjnych modeli bezlusterkowych aparatów Sony

W produkcji materiału wzięli udział m.in. Piotr R. Frankowski, redaktor naczelny magazynu Ramp oraz Błażej Żuławski, dyrektor kreatywny Ramp, który koordynował pracę zespołu odpowiedzialnego za zdjęcia.

- Po raz pierwszy miałem okazję pracować na sprzęcie Sony. Jakość obrazu pełnoklatkowych matryc oraz ostrość obiektywów Carl Zeiss, które są dostępne z nowymi aparatami Sony,

W czasie Kotliny Mocy powstał unikalny materiał fotograficzny, który już niebawem ukaże się na łamach kwartalnika Ramp. Film wyprodukowany w tym czasie można zobaczyć poniżej. Cały materiał dziennikarski przygotowany w czasie wydarzenia został zrealizowany z wykorzystaniem sprzętu Sony.

Sony i Kotlina Mocy 2013 – krótki film w reżyserii Marcello Sory zrealizowano przy użyciu produktów Sony SLT-A99, HDR-AS30, HDR-MV1:

Embed Video

W materiale wykorzystano produkty:
Sony A7
Sony A7R