Brother: kup drukarkę z serii InkBenefit Plus i odbierz 10 procent ceny zakupu

Komunikat prasowy   •   Lis 24, 2016 14:24 CET

Osoby, które w okresie od 1 października do 30 listopada 2016 r. zakupią w wybranym punkcie sprzedaży jeden z modeli objętych akcją, a następnie zarejestrują urządzenie, będą mogli odebrać 10 proc. ceny zakupu. Wypełniony i zgłoszony formularz zostanie zweryfikowany w ciągu 10 dni roboczych od momentu rejestracji, a część kwoty zakupu zostanie zwrócona przelewem na wskazane konto. Formularz rejestracyjny oraz lista punktów sprzedaży znajdują się na stronie internetowej http://www.inkbenefitplus.pl/.

Seria Brother InkBenefit Plus obejmuje trzy wielofunkcyjne urządzenia atramentowe skierowane do środowisk domowych i małych biur. Kompaktowe i eleganckie modele DCP-T300, DCP-T500W i DCP-T700W są wyposażone we wbudowany system pojemników na tusze, które użytkownicy mogą samodzielnie napełniać w szybki i prosty sposób.

Urządzenia wielofunkcyjne Brother DCP-T300, DCP-T500W i DCP-T700W posiadają certyfikat ENERGY STAR i są objęte 3-letnią gwarancją.