Cash-back i dłuższa gwarancja na urządzenia laserowe Brother

Komunikat prasowy   •   Lis 24, 2016 14:16 CET

Osoby lub firmy, które w okresie od 1 listopada do 15 grudnia 2016 r. zakupią na fakturę laserowe urządzenia monochromatyczne objęte akcją, będą mogły odebrać część wydanych na nie kwot. W tym celu będą musiały wypełnić formularz na specjalnej witrynie internetowej: www.brother-zyskaj.pl, a następnie dołączyć skan faktury jako dowód zakupu. Po weryfikacji przez organizatora akcji będą mogły odebrać część kwoty wydanej na zakup.

Modele Brother objęte akcją to laserowe urządzenia monochromatyczne to:

• HL-L5000D (zwrot 250 PLN);
  • HL-L5100DN (zwrot 300 PLN);
  • HL-L5200DW (zwrot 350 PLN);
  • HL-L6400DW (zwrot 800 PLN);
  • DCP-L5500DN (zwrot 450 PLN);
  • DCP-L6600DW (zwrot 850 PLN);
  • MFC-L5700DN (zwrot 550 PLN);
  • MFC-L5750DW (zwrot 600 PLN);
  • MFC-L6800DW (zwrot 950 PLN);
  • MFC-L6900DW (zwrot 1200 PLN).

Po rejestracji w terminie do 15 grudnia 2016 r. na stronie www.brother.pl urządzenia z powyższej listy, jak również nieobjęte akcją cash-back modele kolorowe (HL-L8250CDN, HL-L8350CDW, HL-L9200CDWT, DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW i MFC-L9550CDWT) zyskają wydłużoną, 5-letnią gwarancję.