Percepio AB

Atlas-Copco Rock Drills väljer Percepio som partner

Press release   •   Mar 07, 2012 13:11 UTC

"I dagens hårt konkurrensutsatta läge och när kraven på time-to-market avseende produktutveckling hela tiden ökar är det naturligt att mjukvaruutvecklare har ett visualiseringsstöd för att kunna producera programvara av högre kvalitet, på kortare tid och till lägre en kostnad. Vi valde Tracealyzer från Percepio” säger Jörgen Appelgren R&D Manager

Tracealyzer är ett mätverktyg som förenklar felsökning och optimering av inbyggd programvara. Lösningen består av två delar, en mjukvaruinspelare för det inbyggda systemet och PC verktyget Tracealyzer som presenterar det inspelade beteendet genom innovativa grafiska diagram som tydliggör informationen och underlättar analys.

”Ordern visar att Tracealyzer ger ett tydligt värde inom den idag mjukvaruintensiva fordonsindustrin, och förstärker också vår övertygelse att vi erbjuder en tekniskt världsledande produkt”, säger företagets grundare och VD Dr. Johan Kraft.

För ytterligare information kontakta:

Mikael Lindfors, Försäljnings-och Marknadschef, Percepio AB

Telefon: 070-3156424

E-post: mikael.lindfors@percepio.se

Besök gärna vår hemsida, www.percepio.se för mer information om Percepio AB och våra produkter.

Percepio AB förenklar och effektivierar utveckling av inbyggda programvara. Våra verktyg förenklar kundens programvaruutveckling och verifiering, så att de kan skapa programvara av högre kvalitet, på kortare tid och till lägre kostnad. Därmed frigörs utvecklingskapacitet till nya värdeskapande innovationer, som ger kunden mer konkurrenskraftiga produkter.