Optoga AB

Designa utan flimmer

Pressmeddelande   •   Mar 15, 2018 15:05 CET

Flimmerfria LED-moduler för AC är nästa stora grej. Nya regelverk håller på att fastslås, till exempel Title24 i Kalifornien, enligt vilket en flimmer procent på 30% är maximal. Vi siktar på under 10%.

Designa utan begränsningar

Optoga utvecklar produkter för att göra det lättare att designa och utveckla vackra och funktionella armatuer. Utan något behov drivare, med all säkerhet inbyggd och med ett system som som är enkelt att integrera hoppas vi ta bort begränsnignar för designers runt om i världen.

Fyra nya LED-moduler

Flimmerfria LED-moduler har varit beroende av speciella drivsteg tidigare, ofta väldigt klumpiga och svåra att designa kring. Våra nya Flimmerfria produkter har all elektronik och säkerhet inbyggd i en enda modul. Initialt består produkterna av Ada, Svea, Sanna och Theo. Några av våra LED-moduler som ofta används av tillverkare av armaturer med höga krav i premiumsegmentet.

NEW! NEW! NEW! NEW!
Ada AC FlickerFree Svea AC FlickerFree Sanna AC FlickerFree Theo AC FlickerFree

Regelverk

Europeiska regler håller för närvarande på att diskuteras. Våra nya produkter tar avstamp i rekommendationer från IEEE 1789. Grafen visar relationen mellan flimmer modulation och frekvens. och var det kan vara skadligt.

Vi skapar optimerade lösningar för integreade LED-moduler.

Så belysningstillverkaren fokuserat kan nå sina slutkunder med en perfekt belysningslösning. 

Snabbare och enklare.