DigitalRoute

DigitalRoute på Deloitte’s Sweden Technology Fast 50

Press Release   •   Nov 09, 2010 11:05 GMT

DigitalRoute har med mottagandet av utmärkelsen Sweden Technology Fast 50 ännu en gång utsetts till ett av de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige under 2010.

Sweden Technology Fast 50 är en årlig utmärkelse, baserad på den procentuella ökningen i omsättning under en femårsperiod.  Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag inom alla teknologiområden och är ett erkänt framgångsmått  för företag.

Sedan 2006 har DigitalRoute haft en årlig omsättningstillväxt på drygt 50 procent, vilket motsvarar mer än femfaldigade intäkter på fyra år. Jämfört med 2002 så har DigitalRoutes tillväxt ökat mer än 26 gånger.

Technology Fast 50 är en del av ett nationellt och internationellt program som Deloitte driver och utmärkelsen delas ut i 21 länder. Företag som kvalificerar sig till Sweden Technology Fast 50 är även nominerade till European Fast 500.

DigitalRoute, grundat år 2000, är ett privatägt svenskt bolag och har sitt huvudkontor i Stockholm. DigitalRoute bedriver försäljning av produkter och konsulttjänster inom telekommunikationsbranschen. DigitalRoute grundades med en vision att revolutionera marknaden för mediationsystem, genom att tillhandahålla en produkt som är kapabel att möta telekomoperatörernas komplexa och föränderliga krav, samtidigt som dess implementering och drift görs mycket enklare och därmed billigare. För mer information, se www.digitalroute.com