rethink conf

Inviterer bedrifter til digital starthjelp

Pressemelding   •   feb 06, 2013 19:16 GMT

- rethink er en konferanse med fokus på å lære bedrifter hvordan best mulig benytte seg av digitale og sosiale medier, med foredrag holdt av de beste i verden innen dette feltet. Men vi ønsker å trekke norske bedrifter tettere inn i de fantastiske mulighetene nettet har gitt for vekst. Derfor lanserer vi nå rethink intiative, sier Arnt Eriksen som er initiativtaker og kurator til rethink. Han har nå startet et fond som skal hjelpe bedrifter som ønsker å se på sin markedsplan og sine aktiviteter med digitale øyne. 

- Grunnen til at rethink-konferansen har blitt så vellykket er at den gir bedrifter de nødvendige verktøyene som trengs. Dette ved å presentere ideer og prinsipper innen sosial markedsføring presentert av de absolutt ledende opinionslederne i verden. Nå tar vi dette et skritt videre ved å invitere norske bedrifter, uansett størrelse, til å delta i konkurransen om et stipend for å «kickstarte» sin digitale markedsplan, sier Eriksen.

For å delta må bedrifter sende inn en grunding beskrivelse av sin idé og konsept. Et nøye utvalgt panel av fagpersoner og partnere til rethink conf vil se etter relevante, konkrete og markedspotensielle ideer og konsepter som lar seg gjennomføre og bedre bedriftens muligheter i markedet. Konseptet vil bli presentert på konferansen den 21 mars og vinneren vil presenteres på den neste konferansen i 2013 for å motta finansiell støtte for utvikling av sin idé når det gjelder digital strategi, levert av konferansenssamarbeidspartnere.

rethink conf har vært en stor suksess siden oppstarten, og den neste konferansen skjer 21. mars, med flere spennende foredragsholdere på agendaen, deriblandt Scott Monty, mannen som har løftet Ford Motor Company til digitale suksesshøyder, Callan Green som har nøkkelen til å lykkes med Pinterest, som hun har gjort med Sony Electronics, Jon Lombardo fra GE - verdens eldste innovasjonsselskap og Adam Ostrow som er Strategisk Direktør for Mashable, en av verdens største nyhetssider innen teknologi og kommunikasjonsnyheter. 

Nyetablerte og veletablerte bedrifter kan få mer informasjon på http://rethinkconf.com/initiative

rethink conf er ikke en konferanse om sosiale medier. Det er heller ikke en konferanse i sin tradisjonelle form. rethink conf er en møteplass - an intersection - hvor ledende fagpersoner og foredragsholdere møter deg og likesinnede personer med ansvar for salg, markedsføring, PR/informasjon, på vegne av sin bedrift eller merkevare. I dette krysningspunktet vil deltakerne få anledning til å møte de flinkeste innen marketingfaget, som skal innsikt, kunnskap og konkrete handlingspunkter til nytte og bruk dagen derpå. Konferansen arrangeres to ganger per år.