Mentimeter

Mentimeter - Ny unik tjänst för att interagera med din publik släpps i dag!

Press Release   •   Nov 19, 2011 15:27 GMT

Rösträkningssystem eller så kallade mentometersystem är i dag föråldrade och är skapade för användare flera årtionden sedan. Mentimeter.com tar från och med i dag den mycket uppskattad funktionen in i 2010-talet.

Med hjälp av Mentimeter så elimineras alla röstenheter utom publiken egna mobiltelefoner, vilket ger tjänsten nästan obegränsat antal användningsområden.

Skapa din fråga online på mentimeter.com och be din publik använd valfri telefon med frågans unika ID för att rösta. Resultatet kommer att presenteras live så att publiken kan följa det.

Mentimeter har redan använts av en mängd beta-användare och har flera olika användningsområden.

Tidig beta-testare av Mentimeter och världsberömda hjärnforskaren Martin Ingvar säger; "Jag öppnar gärna en föreläsning med Mentimeter, och jag har insett att det är ett oslagbart sätt att engagera min publik direkt. De blir mer aktiva och mina föreläsningar är mycket uppskattade."

Telenor Connexions VD Per Simonsen som använde Mentimeter vid företagets kick-off säger: "Vi använde Mentimeter både före och under vår kick-off, ett utmärkt sätt att låta våra anställda vet hur mycket vi uppskattar deras åsikter och det gav väldigt mycket till vår diskussion under konferensen".

För mer information om Mentimeter kontakta Johnny Warström på;
E-mail: johnny@mentimeter.com
Twitter: @mentimeter
Telefon: 070-933 55 19