Percepio AB

Percepio tar hem titeln som Årets Innovatör 2011

Press release   •   Mar 19, 2012 14:51 UTC

- Vi är mycket hedrade och givetvis stolta över att ha fått den här utmärkelsen och inramningen är i det närmaste oslagbar utbrister en mycket glad Johan Kraft, grundare och VD.

Nomineringen lyder:                                                                           

Genom stor idérikedom och initiativkraft har årets innovatör lyckats utveckla och implementera inbyggda programvaror i industriella styrprocesser, vilket skapar stora konkurrensfördelar för företagets kunder. Årets innovatör har med stark lokal förankring i kombination med gedigen industrinära forskning verkligen lyckats skapa ett innovationsbolag med jättepotential som går från klarhet till klarhet, mitt i Västerås, och med världen för sina fötter”

Guldstänksgalan 2012 gick i cirkustema med ingen mindre än den så charmanta Babben Larsson som konferencier och som hälsade gästerna välkomna: Willkommen! Bienvenue! Welcome! Utmärkelsen delades ut av ALMI företagspartner Mälardalens VD Billy Bergåker.

Percepio AB förenklar och effektiviserar utveckling av inbyggd programvara. Våra verktyg förenklar kundens programvaruutveckling och verifiering, så att de kan skapa programvara av högre kvalitet, på kortare tid och till lägre kostnad. Därmed frigörs utvecklingskapacitet till nya värdeskapande innovationer, som ger kunden mer konkurrenskraftiga produkter.