Rehband Stockholm AB

Rehband lanserar nya Rx knäskydd

Press Release   •   Sep 12, 2014 09:06 GMT

Rehband är ett globalt varumärke med Skandinaviska rötter. Med nära sextio års samlad erfarenhet har man idag uppnått en status som en av den mest framstående leverantören på den internationella marknaden för sportskydd.

Med egen produktutveckling (R&D), spetskompetens inom området idrottsmedicin, egen produktion och en etablerad global distribution har man skapat en plattform som få konkurrenter kan matcha.

Rehband satsar nu på CrossFit som ett led för att nå ut till en bredare målgrupp. En del av satsningen är sammarbetet med CrossFit atleterna Rich Froning, Camille Leblanc-Bazinet och Josh Bridges. Ambassadörerna använder Rehbands produkter under tävlingar runtom i världen och är en central del av varumärkets marknadsföringskampanj.

Rehband har tillsammans med ambassadörerna lanserat nya produktserien Rx knäskydd med fokus inom CrossFit. Skydden har en anatomisk design för att ge perfekt passform, maximal effekt i alla rörelser och ökar kvalitén i koordinationen. Skydden är inte bara en värdeful del för CrossFit utövare, den passar för alla aktiviteter och sporter för att förhindra och avlasta tryck, slitage och överansträngning. Rehbands röda Rx knäskydd har tagits fram tillsammans med Rich Froning Jr, innehållandes hans egna R Froning-star logotype.

”Jag har använt Rehbands knäskydd under hela min karriär och jag älskar dem. Skydden är av högsta kvalité och jag är väldigt glad att få vara en del av Rehband.”– Säger Rich Froning Jr.

Funktion

  • Ger värme och avlastning

  • Förbättrad koordination

  • Designad for att ge stöd i hela rörelseomfattningen  

Indikationer

  • Mjukdelsöverbelastning

  • Inflammatoriska tillstånd

  • Överansträngning och förslitning

  • Alllmän instabilitet och slapphet 


För mer information
Peter Lenerius, VD Rehband Stockholm AB, peter.lenerius@rehband.com, +46 (0)76-527 0681.


Rehband är ett globalt varumärke med Skandinaviska rötter. Med nära sextio års samlad erfarenhet har man idag uppnått en status som en av den mest framstående leverantören på den internationella marknaden för sportskydd. Med egen produktutveckling (R&D), spetskompetens inom området idrottsmedicin, egen produktion och en etablerad global distribution har man skapat en plattform som få konkurrenter kan matcha. Rehbands produkter är idag tillgängliga på mer än 30 marknader världen över och riktar sig i huvudsak till en aktiv målgrupp - från professionella idrottare till motionärer.

Rehband Stockholm AB, Tel: +46 8 580 020 10, info@rehband.com,
Skeppsbron 44, 111 30 Stockholm, Sweden