Rehband Stockholm AB

Rehband tecknar sponsoravtal med CrossFit- stjärnorna Camille Leblanc-Bazinet och Josh Bridges

Press Release   •   May 26, 2014 16:47 GMT

Rehband Stockholm, en global leverantör av sportskydd och kompressionskläder, kan med glädje presentera sitt nya sponsorskap med ledande CrossFit-atleterna Josh Bridges och Camille Leblanc-Bazinet.  Tillsammans kommer de internationella Rehband-profilerna att ingå i ett omfattande kampanj där Rehband befäster sin position inom CrossFit-segmentet.

Rehband, har nära 60 års erfarenhet av att utveckla och designa skydd och stöd för idrottsutövare. Målet med sponsorskapet är att öka kännedomen om varumärket globalt med fokus på att stödja sportutövare på alla nivåer.

Sponsorskapet är ett led i Rehbands satsning på CrossFit, ett segment på marknaden där Rehband redan idag är framgångsrika. CrossFit är en av de snabbast växande sporterna i Nordamerika och den börjar komma in på den svenska marknaden med stormsteg.

”Josh och Camille är fantastiska atleter. Josh kan med sina 165 cm verka överskuggad av sina större medtävlare. Men i en sport där mångsidighet och mental styrka premieras, har Joshs snabbhet och smidighet verkligen gett resultat. Han har dessutom blivit starkare och starkare för varje säsong, och kan numera även utgöra ett stort hot även i styrkegrenarna”. Kommenterar Peter Lenerius, VD på Rehband Stockholm.

I sitt första framträdande under CrossFit Games  2011, chockade Josh världen med en 2:a plats, både i World-Wide Open och i finalen. 2012 hindrades Josh från att delta i CrossFit Games pga. militär tjänstgöring samt en knäskada. Josh kom tillbaka under 2013 och vann So-Cal Regionals, en regional deltävling inför CrossFit Games. Han har även inlett 2014 på bästa vis och nådde en topplacering i den öppna tävlingen. Josh kommer nu att delta vid So-Cal Regionals, 23-25:e maj 2014, och han betraktas allt mer som en stark utmanare till pallplatserna vid Reebok CrossFit Games 2014.

”Rehband är ett företag som tror på kvalité och att förstärka idrottares prestationsförmåga. Jag är väldigt glad att få arbeta med en organisation som strävar efter att förbättra hälsan och säkerheten för alla idrottare, oavsett nivå.” Säger Josh Bridget om samarbetet med Rehband.

Camille började tävla i CrossFit för tre år sedan och har på kort tid visat att hon har en stark vinnarinstinkt.  Hon är raknad som sexa på listan över världens mest vältränade kvinnor och placerade sig topp-tio på Reebok CrossFit games 2013.

 ”Camille Leblanc- Bazinet har med sin vinnarinstinkt och oerhörda motivation, egenskaper som direkt talar till Rehbands målgrupp”. Kommenterar Peter Lenerius.

Utöver sina prestationer inom Cross Fit är även Camille en kvinna med stort inflytande generellt inom hälsa och träning. Hon har frontat omslaget på flertalet tränings- och sportmagasin och är nominerad som en av fem till titeln som den mest inflytelserika atleten i Kanada. Camille nådde I början av året en imponerande 4:e plats i OC Throwdown, vilket är en av de största tävlingarna inom CrossFit.

“jag är väldigt glad att få arbeta med Rehband! Det här är ett samarbete som jag har velat ända sen jag började använda deras produkter under min träning för flera år sedan.  Ett perfekt tillfälle att få använda högkvalitativa produkter för att hjälpa mig i min träning”. Säger en nöjd Camille Leblanc Bazinet.

För mer information 

Peter Lenerius, VD Rehband Stockholm AB, peter.lenerius@rehband.com, +46 (0)76-527 0681. Gilla gärna Rehband på Facebook och besök www.rehband.com där ni kan ta del av hela produktportföljen.


Rehband är ett globalt varumärke med Skandinaviska rötter. Med nära sextio års samlad erfarenhet har man idag uppnått en status som en av den mest framstående leverantören på den internationella marknaden för sportskydd. Med egen produktutveckling (R&D), spetskompetens inom området idrottsmedicin, egen produktion och en etablerad global distribution har man skapat en plattform som få konkurrenter kan matcha. Rehbands produkter är idag tillgängliga på mer än 30 marknader världen över och riktar sig i huvudsak till en aktiv målgrupp - från professionella idrottare till motionärer.

Rehband Stockholm AB, Tel: +46 8 580 020 10, info@rehband.com
Skeppsbron 44, 111 30 Stockholm, Sweden