www.villahus.co.uk

Sommeren er over os - Pift hus og have op

Press release   •   Jun 26, 2019 14:23 CEST

Pift hus og have op

Sommeren er over os, temperaturerne stiger, og havemøblerne er for alvor taget i brug. Dette betyder, at det er det perfekte tidspunkt at sørge for, at haven står snorlige, og husfacaden er piftet op.

Hos VillaHus har vi en række produkter, der med sikkerhed kan sikre, at både hjem og have byder sol og sommer velkommen.

Pynt forhaven med en postkasse

Pynt eksempelvis forhaven med en postkasse, der både vil glæde postbuddet, men som samtidig er dekorativ. Hos VillaHus har vi et stort udvalg af postkasser, der både står låst og ulåst samt findes med sokkel og uden. Vælg en klassisk postkasse i sort, hvid eller grå eller pift forhaven op med en mere spraglet postkasse i enten rød eller grøn.

Postkasse VillaHus

Husnummer i hvid, sort, krom og messing

Måske er det tid til et nyt, flot husnummer. Hos VillaHus kan du finde dit nye husnummer, som med garanti kan pynte facaden til dit hjem. Herudover kan det faktisk redde liv at have husnummeret stående klart og tydeligt i tilfælde af forbipasserende, der skal tilkalde beredskab. Find derfor dit nye husnummer i hvid, sort, krom, nikkel eller messing.

Husnummer VillaHus

En udskyderstang sikrer ventilation

En udskyderstang kan komme os til undsætning, når varmen for alvor er over os. Hold vinduet åbent med en udskyderstang, der sikrer, at vinden ikke tager i vinduet, når der skal luftes ud i hjemmet på de varme sommerdage.

Udskyderstang villahus

Find mere af alt det, du lige står og mangler lige her

Hos VillaHus har vi en forkærlighed for personlig boligindretning. Vi mener nemlig, at din bolig er med til at fortælle historien om, hvem du er. Vi har en helt særlig passion for indretningsdetaljen, og derfor har vi specialiseret os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag, dørhammere, dørstoppere og andre beslag til dit hjem.

På vores webshop kan du lige nu finde mere end 1300 smukke, elegante og fantasifulde indretningsprodukter, der alle forskønner dit hjem på sin helt egen måde. Desuden har vi åbnet vores showroom i hjertet af København, hvor du kan opleve op mod 400 af vores produkter.