Peter Anderberg

Southside House Collective och Pandora kommer till Dance Session i Lund 13 April

Pressmeddelande   •   Mar 28, 2013 13:11 GMT

Lördagen 13 april kommer Southside House Collective spela på evenemanget Dance Session i Lund och Dammstorpsgård. Även denna gång är eventet fullspäckat med happenings, artister och andra DJs i världsklass. 

Under kvällen kommer följande artister och DJs att uppträda:

Southside House Collective
Southside House Collective består utav tre DJ:s och producenter (iTod, Junior och J.J) från Malmö. Samarbetet mellan iTod, Junior och J.J började redan 2008. Sedan dess har trion stått på samma scen som Axwell, Avicii, Martin Solveig, David Guetta, Felix Da Housecat, Fedde Le Grand, Swanky Tunes m.fl.  Med låtsläpp som "Can you feel the love", "Turn on the radio" och "Six feet under" har Southside House Collective spelats frekvent på radio och legat flera veckor på danslistorna.

Pandora
Med över 6 miljoner sålda skivor och 19 internationella guld och platina albumutmärkelser är hon en av Sveriges största musikexporter. Några av hennes hits är "Tell the world", "A little bit", "Trust me", "Don't You Know", "On a night like this", "Don't Worry".

Djurpark
Dennis Larsson, mer känd som Djurpark, började 2006 med att producera musik och framföra den live med hjälp av elektroniska instrument och datorprogram. Idag har Djurpark framför sina toner runt om i Sverige, på festivaler, klubbar, direktsänd TV och radio. Förutom Sverige har musiken också framförts runt om i Europa.

Patrik Remann
Patrik Remann även känd som The Lab wizard, har klättrat högt på framgångsstegen under de senaste åren, i Sverige och internationellt. Både som DJ och producent. Med 1000-tals spelningar över hela Sverige och flera års erfarenhet av branschen har han ett öra för att leverera det publiken vill ha. Han har även spelat runt om i Spanien och i London. 

Bayamo

En DJ och producent som har rest land och rike runt i över 17 år och spelat på hundratals nattklubbar. Han fick skivkontrakt med sin första låt ”Sommarpojkarna – Lilla Hjärtat” och sedan dess har det rullat på med fler låtsläpp, dels via Warner Music, PR Records och självklart Dance Sessions egna skivbolag, DS Records.

Fatwork
Mannen bakom Fatwork är sedan innan resident DJ på Dance Session och har spelat på varje event som Dance Session har arrangerat. Dance Session i Lund blir en start på en ny hårdare inriktning för denna rutinerade DJ som vi kommer att höra mycket utav i framtiden.

Frej & Skiöld
Denna upcoming Houseduo från Lund bildades då Diego Cardona (Frej) och Jacob Skiöld spelade för samma basketlag. Ena ledde till det andra och de började DJ:a tillsammans, resten är historia. Nu välter de vilket golv som helst. Vi kan knappt hålla oss tills de kommer till Dance Session och skapar kaos även där.

Kort om eventet
Tider: 23-03
Ålder: 18 år fyllda
Pris: 150 kr

Dance Session
Dance Session är ett av Sveriges största dance event som inriktar sig på elektronisk dansmusik. Genom att med omsorg blanda artister och DJs som passar många olika smaker och samtidigt toppa det med ljud och ljus i världsklass, levererar vi något som är unikt för Sverige. Dance Session har arrangerats fem gånger med artister och DJs som t.ex. Guru Josh Project, Alex Moreno, Basic Element, Pulsedriver, Look Twice, Interphace, Cielle, Sandra Gee m.fl, vi har även haft över 30 DJs på våra event. 

Kontakt
Nermin Delilovic
nermin@dancesession.se
0702-20 67 00