Percepio AB

Storsatsning på unga lovande ICT företag, Percepio en av dem

Press Release   •   Aug 22, 2012 13:51 GMT

"Att erbjudas detta kompetenta stöd från internationella och svenska experter, med lång erfarenhet av företagsutveckling inom ICT-området, är en fantastisk möjlighet för oss. Redan i september reser vi till i Silicon Valley för en vecka full med med föredrag, övningar, och möten med investerare och potentiella kunder, följt av regelbundna aktiviteter i Stockholm och Göteborg där vi får möjlighet att ytterligare utveckla vår affärsmodell. Att i en förlängning av detta program kunna se Percepios första dotterbolag i Silicon Valley vore verkligen en kick!” säger företagets grundare och VD, Johan Kraft.

Born global startar med en Kick-off i Stockholm den 28:e augusti och pågår sedan under ett års tid. Under början av september reser företagen till Silicon Valley för att där under en vecka möta lokala ICT-bolag samt företrädare för Stanford. Programmet avslutas under våren 2013 genom en examination där företagen får presentera sig för riskkapitalister.

För ytterligare information kontakta:

Mikael Lindfors, Försäljnings-och Marknadschef, Percepio AB
Telefon: 070-3156424
E-post: mikael.lindfors@percepio.com

                               

Besök gärna vår hemsida, www.percepio.com för 
mer information om Percepio AB och våra produkter.

Percepio AB förenklar och effektiviserar utveckling av inbyggd programvara. Våra verktyg förenklar kundens programvaruutveckling och verifiering, så att de kan skapa programvara av högre kvalitet, på kortare tid och till lägre kostnad. Därmed frigörs utvecklingskapacitet till nya värdeskapande innovationer, som ger kunden mer konkurrenskraftiga produkter.