Bo Edin Sverige AB

Vårens kurser i hörslingeteknik med Univox

Pressmeddelande   •   Mar 13, 2020 10:52 CET

Nu är datumen för vårens slingkurser från Univox spikade


I september och oktober förra året genomförde vi den senaste upplagan av Univox populära slingkurser med ca 60 deltagare totalt på de fyra kursorterna Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Nu är det snart dags igen och vårens kursdatum är spikade:

Klicka på det kurstillfälle du är intresserad av för att anmäla dig!

Slingkurserna tar ett helhetsgrepp på temat tillgänglighet för hörselskadade med en tydlig tonvikt på hörslingor – hur fungerar det och hur projekteras, installeras och certifieras dom? Vid sidan av de teoretiska grunderna introduceras även den senaste versionen av vårt webbaserade projekteringsverktyg Univox Loop Designer.

Kursen vänder sig till alla som kommer i kontakt med temat tillgänglighet för hörselskadade. Är du projektör/konsult, installatör, integratör, tillgänglighetsexpert eller slutanvändare med intresse för dessa frågor är det bara att anmäla sig!

Som tidigare år är kursen kostnadsfri och vi bjuder på morgonfika med fralla från kl 08.30, lunch och eftermiddagskaffe. Kursen börjar 09.00 och vi räknar med att vara klara kl 16.00.

Antalet platser är begränsat till 24 personer/kurstillfälle så anmäl dig redan nu!

Läs mer på https://edin.se/slingkurser-2020/

Om du har frågor kring kursen innan du bestämmer dig är det bara att höra av sig till info@edin.se.

Vi hörs!

Bo Edin AB -  världsledande innovatör och leverantör av högkvalitativa hörselprodukter