Press release -

Nytt elitavtal för BAUER Hockey – skriver treårsavtal med MODO Hockey

Bauer Hockey världsledande designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrusning, har tecknat ett nytt samarbetsavtal med MODO Hockey som sträcker sig över de kommande tre åren. De båda partnerna vill skapa ett nära samarbete med den gemensamma visionen om öka servicegraden till samtliga medlemmar, samt att ge fler möjligheter för ungdomar att prova på sporten.

– Vi är stolta över att få börja jobba med Bauer vars vision går hand i hand med våra värderingar. Att ha världens främsta hockeyleverantör som huvudpartner känns naturligtvis oerhört bra. Det är också en garant att vi kan hålla högsta nivå på utrustningssidan. Det känns oerhört viktigt för MODO att ha med sig Bauer i vårt fortsatta arbete för att bli en toppklubb i Sverige, och i framtiden även kunna vara med och utmana i Europa, säger Per Svartvadet, General Manager, MODO Hockey.

Avtalet som sträcker sig över de kommande tre åren kommer att ligga som grund för att öka servicegraden mot samtliga medlemmar i klubben, samt att på ett kreativt sätt hitta lösningar för att göra hockeyn tillgänglig för alla och därmed gynna bredden inom svensk hockey.

– Vi är mycket glada över det nya samarbetet med MODO Hockey och ser mycket fram emot att komma igång. Det är en anrik förening med mycket hjärta och lång tradition. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans, både på och vid sidan av isen. Vårt mål är att kunna erbjuda en ökad service mot föreningars alla medlemmar och hitta lösningar för att fler ska kunna ta del av sporten hockey, säger Marcus Johnsson, Marketing Manager Europa, Bauer Hockey.

Bauer arbetar för att fler barn och ungdomar ska få möjlighet att vara en del av den kamratskap som en lagsport innebär. Genom delaktigheten i ett hockeylag skapas känslan av tillhörighet, utveckling av ansvar och tillfälle att få uppleva de ögonblick av lycka som det gemensamma arbetet har lett fram till.

– Vi brinner för ishockey, men hockeyn ses idag av många som en dyr och farlig sport. Genom att ingå i samarbetet med MODO Hockey vill vi expandera vår plan där hockeyn ska vara tillgänglig för alla och skapa en positiv bild av spelet där ögonblick skapas och delas genom alla åldrar. Ålder, kön eller vilket land du kommer från ska inte vara ett hinder för att ta del av sporten, säger Marcus Johnsson, Marketing Manager Europa, Bauer Hockey.

För ytterligare information, kontakta: Marcus Johnsson, Marketing Manager Europé, Bauer Hockey, på tel. 031-705 52 09
Per Svartvadet, General Manager, MODO Hockey på tel. 0660-759 03
Frank Eriksson, Press- och Marknadschef, MODO Hockey på tel. 0660-759 08

Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Bauer Hockey is the world’s most recognized designer, marketer and manufacturer of hockey equipment. Founded in Kitchener, Ontario in 1927, Bauer Hockey developed the first skate with a blade attached to a boot, forever changing the game of hockey. Since then, Bauer Hockey has continued to develop the most sought after products in the industry, including the widely successful SUPREME®, NEXUS® and VAPOR® lines of products. Bauer Performance Sports Ltd., the parent company of Bauer Hockey, is a publicly-traded company on the Toronto Stock Exchange whose affiliates market products under the BAUER, MISSION, MAVERIK, CASCADE, INARIA and COMBAT brand names. For more information, visit Bauer Hockey’s website at www.BAUER.com

Contacts

Marcus Johnsson

Marketing Manager Europe 031-7055209