Press release -

ege - 75 år i god form

Tæppekoncernen ege fylder 75 år 5. oktober, og ifølge administrerende direktør Svend Aage Færch Nielsen, er det en ung jubilar, som følger med udviklingen inden for design og teknologi. Blandt
kunderne er Chanel og Versace.5. oktober fejrer ege, med ni datterselskaber og salg i 65 lande, 75 års jubilæum. De 75 år bliver rundet i fin form, og der er masser af liv i jubilaren.

Ung 75-årig
Administrerende direktør hos ege, Svend Aage Færch Nielsen, kalder ege 75 år ung.
”Virksomheden er moderne, og vi vil hele tiden være fremme i skoene, når det kommer til teknologi og design, hvor vi går efter det bedste og mest interessante. Vi er blevet mere vovede i vores design gennem årene, og det skyldes blandt andet, at vi kan mere på vores produktionsanlæg, og at kunderne vil skille sig ud fra de andre med specielle design.”

Chanel og Versace
Når man bestiller tæpper hos ege er der designfrihed. Via virksomhedens Millitron farveanlæg kan tæppet designes helt efter kundens ønsker. ege arbejder f.eks. sammen med modehuse som Chanel, Versace, hr. Christian Lacroix og Jean Paul Gaultier, fordi ege kan skabe tæpper med nøjagtigt det design, som modehusene ønsker.

Forventninger til eksporten
Svend Aage Færch Nielsen forventer sig meget af eksporten i 2013 og frem.
”Vi har store forventninger til især hospitality – hoteller og restauranter, og vi udvider i Asien, hvor vi blandt andet åbner eget kontor og datterselskab i Singapore og indgår partnerskaber på flere nye markeder. Generelt satser vi på at øge salget uden for Danmark, og salget af tæppefliser venter vi os også meget af i Europa, Mellemøsten og flere andre steder,” siger eges administrerende direktør.

Nu og i fremtiden foregår produktionen på eges fabrikker i Danmark.
”Vores designere og øvrige medarbejdere er nu tæt på produktionen, fordi det giver stor fleksibilitet, som er vigtig. Kvaliteten af tæpperne skal være i top hver gang, og det overholder vi lettest ved at være tæt på,” siger Svend Aage Færch Nielsen.

Læs flere nyheder fra ege på www.ege.dk

For mere information, venligst kontakt:

Louise Wilhelmsen,
PR & Kommunikation
Tel: 97 11 74 64
E-mail: lwi@ege.dk

Related links

Topics

  • Business enterprise

Categories

  • gulvtæpper
  • tæppe
  • design
  • eksport
  • 75 år
  • jubilæum
  • egetæpper
  • ege


ege er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.

virksomheden, der blev grundlagt i 1938, er fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i tæppebranchen. ege kan derfor levere tæpper med et hvilket som helst design med branchens korteste leveringstid.

Vi arbejder målrettet på at reducere miljøpåvirkninger fra produktionen af vores tæpper.

Contacts

Mette Frydensbjerg Jacobsen

Press contact PR & Communication Responsible PR & Communication +4597117464

Camilla Brodam Thorsager

Press contact International Marketing Koordinator +45 97117456