Press release -

Ny hjemmeside med inspiration til boligen

egetæpper a/s slår nu dørene op for en helt ny bolighjemmeside på www.ege.dk. Hjemmesiden er
tiltænkt som et inspirationsværktøj til forbrugerne, som med tæpper kan få atmosfære og et nyt udtryk til boligen.

egetæpper har gennem årenes løb specialiseret sig inden for produktion af tæppeløsninger til boligen og det professionelle marked. Målgruppen for egetæppers hjemmeside har hidtil været det
professionelle marked, men det ændrer sig nu. egetæpper udvider med en bolighjemmeside,
så virksomheden både kan inspirere det professionelle og det private marked.

Nye tæpper til boligen
Med den nye hjemmeside ønsker egetæpper at gøre information om tæpperne let tilgængelig. Derfor har virksomheden samlet relevante informationer og inspirerende billedmateriale, som kan være anvendelig, når boligen skal have nye tæpper.

”Vi er glade for, at vi nu kan inspirere forbrugerne med vores nye bolighjemmeside. I dag er der en tendens til, at folk finder informationer på internettet, når de sidder i sofaen med tablet eller computer.
Vi synes nu, at vi har fået en ny mulighed for at møde forbrugerne og vise vores kollektioner”, siger egetæppers salgsdirektør Mads Lindegaard.

Bredt udvalg af tæpper 
egetæpper ønsker at tilbyde kunderne banebrydende design og god kvalitet. På den nye hjemmeside er der nu mulighed for at udforske egetæppers tæppekollektioner og finde information om farver og mønstre.

Med et løst tæppe kan man skabe sit eget tæppe efter de rum og ønsker, man har. På hjemmesiden findes information om farve og form man selv kan vælge, så tæppet passer til det sted, det skal ligge.

”Vi mærker et stigende salg af løse tæpper, både ensfarvede og mønstrede. Løse tæpper samler en møbelgruppe, fornyr indretningen i et rum og giver mulighed for individuel fortolkning”, fortæller salgsdirektør Mads Lindegaard.

Gode råd
Gode råd om tæpper findes også på hjemmesiden. Man kan her læse om, hvordan et ege tæppe rengøres og vedligeholdes, samt hvilke garantier der findes.
Herudover er der informationer om, hvordan man med et tæppe fra ege forbedrer akustikken i hjemmet, mindsker støv i luften samt holder på varmen.

Du kan læse flere nyheder fra ege på www.ege.dk.

Skulle du have spørgsmål eller have brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte:

egetæpper a/s – www.ege.dk
Louise Wilhelmsen, PR- og kommunikation
Tel: 97 11 74 64
E-mail: lwi@ege.dk

 

Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • væg til væg tæpper
  • tæppefliser
  • tæpper
  • løse tæpper
  • website
  • egetæpper
  • ege
  • inspiration
  • bolighjemmeside


ege er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.

virksomheden, der blev grundlagt i 1938, er fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i tæppebranchen. ege kan derfor levere tæpper med et hvilket som helst design med branchens korteste leveringstid.

Vi arbejder målrettet på at reducere miljøpåvirkninger fra produktionen af vores tæpper.

Contacts

Mette Frydensbjerg Jacobsen

Press contact PR & Communication Responsible PR & Communication +4597117464

Camilla Brodam Thorsager

Press contact International Marketing Koordinator +45 97117456