Pressemeddelelse -

EDGE STRAIGHT blir det bäst säljande handtaget 2017

Den australiensiske designern Adam Laws har under åren designat åtskilliga handtag och knoppar för det danska designföretaget furnipart. Handtaget EDGE STRAIGHTs mångsidighet har gjort det till ett av företagets bäst säljande designföremål och som bevis på dess popularitet finns det nu att få i hela nio färger, varav svart och antracitgrått är de senast tillkomna. En av anledningarna till handtagets framgång finns i dess minimalistiska och rena design som enkelt låter sig integreras med inredningen i både kök och badrum runt om i världen.

Adam Laws säger själv om designprocessen bakom EDGE STRAIGHT:

  • Jag […] utmanar mig själv till att rikta mig mot mer tekniskt baserade geometriska former för att matcha köksfronternas raka linjer. Resultatet kan ses i den tekniska lösningen, de rena linjerna, de kundanpassade längderna och den enkla installationen.

Med dess rena linjer och minimalistiska yttre gör designen övergången från de greppfria köken till att åter introducera handtag på köksfronter mer glidande och mindre radikal, vilket gör det lättare för kunderna att vänja sig vid den nya trenden.

Vi vill ha färg

Oavsett om det är i färgen svart, mässing, blankt krom eller vitt förlorar designen aldrig sin särpräglade look och det gör det till ett populärt handtag för kunder i hela världen. I synnerhet den svarta versionen har inneburit att designen har kunnat transcendera varje regional färgpreferens, vad den än må vara. Oavsett färg är designen lojal mot utgångspunkten: en vacker och funktionell design med en förmåga att försköna varje kök och badrum.

Återförsäljare:

Beslag Design – https://www.beslagdesign.se/

Emner

  • Erhverv

Kategorier

  • dansk
  • furnipart
  • kök
  • badrum
  • design
  • handtak
  • adam laws

furnipart är ett danskt designföretag som specialiserat sig på handtag – främst till kök och badrum. Våra designer och en tydlig innovativ profil har inneburit att vi idag är ett av de ledande företagen på marknaden.

Våra höga krav på både design och kvalitet gör oss unika. Vi lanserar två årliga kollektioner som utvecklas i nära samarbete med ledande designers, som alla är noga utvalda för att stödja vår designprofil.

Genom ett nätverk av återförsäljare i mer än 50 länder erbjuder vi handtag i hela världen.

Du kan följa oss här:

Instagram

Facebook

LinkedIn

Kontakt

Annette Cecilie Bak

Pressekontakt Social Media Manager