Pressemeddelelse -

En fantastisk kollektion med handtag och knoppar

Den nya katalogen från furnipart kommer snart att distribueras till kunder över hela världen. Katalogen presenterar kollektionen 018.19 från det danska designföretaget och visar tydligt en ny trend inom den dekorativa byggvaruindustrin. Handtag och knoppar väljs inte för att passa en viss typ av kök utan för att passa en viss typ av personlighet. Detta är ett omvälvande genombrott, eftersom människor tidigare har valt handtag som tillverkats för att passa en viss typ av skåpsdörrar. Som katalogen och kollektionen visar, så borde den avgörande faktorn vara vilken känsla du vill att ditt hem ska förmedla.

Mottagarna av furniparts katalog är spridda över hela världen i mer än 30 länder. Katalogen görs därför i sex olika språkversioner. Något som företaget är väldigt stolta över.

Som marknadschef Frits Møller säger:

  • Vi vill ge våra kunder friheten att vara äventyrliga och lekfulla när de dekorerar sina hem. Målet med kollektionen är att presentera slutanvändaren för en stor variation av uttryck, vilket erbjuder något som passar alla typer av hem. Detta är vårt mål med katalogen; Att göra vår kollektion tillgänglig för en bred publik runt om i världen.

furnipart presenterar nya kollektioner två gånger per år. Varje kollektion är noggrant utvald i enlighet med vad företaget förväntar sig vara den nästa modeflugan inom inredning. Kollektionerna är kända för att inkludera handtag som passar alla typer av kök och badrum och som är utformade av internationellt kända designers. Nyckeln till varje kollektion är den högkvalitativa designen, estetiken och variationen.

Högupplösta foton:

https://furnipart.wetransfer.com/downloads/48ca6f530fd71e2bd2398d207bd7479f20180304192133/ea0f88c77c2a7ea245898266221a10d620180304192134/1d357c

Kontaktinformation:

VD Rasmus Byriel – 0045 87 64 35 21 – rb@furnipart.com

Emner

  • Erhverv

Kategorier

  • furnipart
  • danskdesign
  • design
  • dansk
  • handtak
  • kök
  • badrum

furnipart är ett danskt designföretag som specialiserat sig på handtag – främst till kök och badrum. Våra designer och en tydlig innovativ profil har inneburit att vi idag är ett av de ledande företagen på marknaden.

Våra höga krav på både design och kvalitet gör oss unika. Vi lanserar två årliga kollektioner som utvecklas i nära samarbete med ledande designers, som alla är noga utvalda för att stödja vår designprofil.

Genom ett nätverk av återförsäljare i mer än 50 länder erbjuder vi handtag i hela världen.

Du kan följa oss här:

Instagram

Facebook

LinkedIn

Kontakt

Annette Cecilie Bak

Pressekontakt Social Media Manager