Press release -

Fotoğraf galerisi: dünyanın en büyük 10 ekskavatörü

Gökdelen Kadar Yüksek

96 metreye kadar yüksek ve 14.200 ton ağırlığında: dünyanın en büyük 10 ekskavatörü inanılmaz.Dünya çapında sadece birkaç üretici bu gibi makineler üretmektedir.Elektrikli halat ekskavatörden maden ekskavatörlerine kadar ilk 10’da her şey bulunmaktadır.

Liebherr Minenbaggers R 9800‘ün en üstün kazı kepçesi inanılmaz bir şekilde 45 metre küp kapsamaktadır. Bu, 400 standart küvet içeriğine denk gelmektedir.Söz konusu dev, büyük bir doldurma vagonunu üç gün içerisinde tamamen doldurabilmektedir. 810 ton ve 16,2 metresiyle dünya çapındaki ekskavatörler arasında sadece dokuzuncu sıraya gelebilmektedir.

ZirvedeMAN ve Takraf’ın RWE Power AG’nin linyit kömürü taşıma amaçlı üretilen özel tasarımı bulunmaktadır. Döner çarklı ekskavatör yaklaşık 6.745 beygir gücüne sahiptir.Bu, yedi Formula 1 yarış arabasının gücüne denk gelmektedir.96 metrelik yüksekliği ile bir gökdelen kadardır. Sıralamanın bir numarası.

Machineseeker.biz.tr, kullanılmış makineler piyasasındaki bir numara, sizin için devasal makinelerden oluşan bir fotoğraf galerisi düzenlemiştir.Tıkalarken iyi eğlenceler.


Basım ücretsizdir.Fotoğrafların kaynakçası ve https://www.machineseeker.biz.tr/ bağlantısı yazınızda belirtilmelidir.

Download bağlantıları:

Tüm galeri: https://press.machineseeker.com/latest_media/tag/duenyanin-en-bueyuek-10-ekskavatoerue#filter-list-items


Related links

Topics

  • Environment, Energy

Categories

  • top 10 largest excavators
  • the world's 10 largest excavators

Contacts

Patrick Ratzke

Press contact PR & Communications +49 201 458 455 72