Press release -

Mavshack: Mavshack Filippinerna ingår avtal med stor eGaming aktör

Mavshack Filippinerna har förbättrat sin redan omfattande distributionsplattform som inkluderar över 4800 butiker genom ett avtal med Mineski, Inc. Mineski eGaming har en verksamhet som spänner över 20 länder med miljontals spelare/tittare, över 800 000 unika besökare per månad och i genomsnitt omkring 2 miljoner besökare via nätet när det pågår en global tävling. 

Avtalet innebär att alla nya användare av Mineski-systemet behöver registrera sig på Mavshack.com. Varje ny registrerad användare får ett 24-timmarsabonnemang. Mavshacks abonnemang kommer att kunna köpas genom Mineskis e-handelsplattform som utnyttjas av miljontals deltagare och aktörer. Spelare kommer på ett användarvänligt och effektivt sätt kunna titta på innehåll medan de deltar i lokala och globala spel på nätet.

”Mineski har normalt 2 miljoner tittare på nätet i samband med sina globala tävlingar. Med vårt nya partnerskap kommer vi att kunna nå en ännu större publik och generera fler registreringar för Mavshack", säger Marlon Marcelo, VP Sales för Mineski. ”Att kunna erbjuda underhållning i kombination med spel ger oss en klar fördel mot våra konkurrenter”. 

”Mineski är en naturlig partner för oss i Filippinerna. Mineski.net har över 800.000 unika besökare per månad med över 1.000.000 sidvisningar per månad ", säger Jerry Lozano, chef för Mavshack Filippinerna. ”Denna räckvidd omfattar inte live-evenemangen som genererar 100.000-tals fler deltagare och tittare.


Jonas Litborn

VD

jonas.litborn@mavshack.com

+46 70 640 07 40


Mavshack AB (publ)

Karlavägen 58

114 49 Stockholm
Sweden 
www.mavshack.com

Related links

Topics

  • Cinema, Film, Photo

Om Mavshack AB (publ)

Mavshack.com driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatiska filmer i HD, musikvideor och TV-program utan reklam. Tjänsten är tillgänglig via alla Internetanslutna skärmar till en låg månadsavgift och bygger på streamingteknik. Redan idag har Mavshack det största biblioteket av filippinska och indiska titlar och har tecknat avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer. Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Aktietorget med kontor i Stockholm, Delhi, Los Angeles, Manila och Jakarta. För mer information: www.mavshack.com.

Contacts

Jonas Litborn

Press contact President & CEO +46706400740