Press release -

Optimizer Invest investerer i iGaming plattform

Optimizer Invest og iGaming konsernet NIO har signert et strategisk partnerskap med ambisjon om å skape ledende skybaserte tjenester for online spill.

Optimizer Invest kjøper 10 prosent av aksjene i NIO’s datterselskap iGamingCloud (iGC) for 1 million Euro. Begge parter har, på nærmere vilkår, rett til å konvertere investeringen til aksjer i det norske børsnoterte selskapet NIO.

NIO er et iGaming konsern notert på Oslo Børs. Foruten om å tilby en plattform og skytjenester eier de også spilloperatørene Betspin.com og Guts.com.

Avtalen betyr at Optimizer vil bidra til fortsatt forretningsutvikling av iGC, gjennom en konsulent avtale. Optimizer kommer også ta en plass i styret til iGC.

”Vi kunne ikke vært mer glade over å samarbeide med iGC for å nå ut med deres innovative skybaserte tjenester til flere iGaming aktører,” sier Andre Lavold, partner i Optimizer Invest. ”Dette produktet har potensial til å endre spillereglene for en betydelig del av iGaming industrien. Vårt samarbeid med iGC er i linje med vår strategi om å støtte de beste lederne og de mest spennende selskaper innen iGaming industrien.”

”Vi er stolte over å kunne inngå partnerskap med Optimizer Invest. Deres enestående merittliste, dype kunnskap og omfattende nettverk i bransjen, kommer påskynde iGC’s prosess om å gjøre iGaming industrien mer effektiv og sammenkoblet. Gjennom å kombinere Optimizer’s kunnskap og erfaring med vår innovasjon og teknologi, kommer vi til å ytterligere styrke iGC’s posisjon som en ledende aktør i bransjen,” sier administrerende direktør Robin Reed i Gaming Innovation Group.

For mer informasjon:

Andre Lavold, Partner, Optimizer Invest

andre@optimizerinvest.com

Mobil: +34 6304 34646

Related links

Topics

  • Business enterprise

Categories

  • Henrik Persson
  • andré lavold
  • investment
  • optimizer invest
  • partnership
  • entrepreneurship

Om Optimizer Invest

Optimizer Invest er et skandinavisk venture kapital selskap basert på Malta. Selskapet hjelper oppstarts bedrifter å bygge kategori ledende selskaper. Gründerne og eierne er suksessfulle entreprenører med lang erfaring fra online spill industrien.

For mer informasjon: www.optimizerinvest.com

Om NIO

NIO er et iGamingl konsern med internet spill som sitt hoved satsningsområde. Selskapet er amerikansk stiftet i Delaware, med hovedkvarter i Norge og operativt kontor på Malta. NIO er listet på Olso Børs (NIO)

For mer informasjon: www.nio-inc.com

Contacts

Petter Moldenius

Press contact Press contact +356 9935 2694