Press release -

Red Bee Sluit Zich Aan Bij De Dutch Data Center Association - Het Toevoegen Van Kennis En Ervaring Van De Nummer 1 Media Hub Van Nederland

Red Bee Media, de wereldwijde aanbieder van mediadiensten, treedt toe tot de Dutch Data Center Association (DDA). Het Media Gateway-datacenter in Hilversum, eigendom van en beheerd door Red Bee, is de nummer één media hub in Nederland. Hier levert het bedrijf colocatie- en connectiviteitsdiensten en biedt het tegelijkertijd toegang tot alle wereldwijde hubs van Red Bee en gerelateerde mediadienstenportfolio's. Het datacenter heeft verbindingen naar alle belangrijk datacenters in Europa. Met duurzaamheid hoog op de agenda, heeft Red Bee onlangs geïnvesteerd in groene energie voor de Media Gateway.

"De samenwerking met de DDA geeft ons een geweldig platform om kennis en inzichten te delen met andere leden en we kijken ernaar uit bij te dragen aan best practices in datacenterbeheer hier in Nederland", zegt Jeroen de Kort, hoofd Data Center Services, Red Bee, Nederland. "We zijn er trots op het nummer één mediacentric datacenter in het land te beheren, met toegang tot onze wereldwijde services. Met ons DDA-lidmaatschap hopen we onze zichtbaarheid te vergroten en de kracht in ons aanbod te laten zien."

Red Bee is voortdurend bezig met milieuvriendelijker maken van de datacenteractiviteiten en onlangs is het bedrijf groene energie gaan gebruiken om de Media Gateway van stroom te voorzien. De DDA verwelkomt initiatieven zoals deze van hun leden, aangezien de organisatie zich inzet voor het vergroten van duurzaamheid en energie-efficiëntie in de hele industrie.

Stijn Grove, Managing Director van de DDA: “We zijn erg blij om Red Bee Media aan te mogen kondigen als nieuw lid van de Dutch Data Center Association. Het recente nieuws dat Red Bee haar Global Media Gateway van groene energie voorziet, is een geweldige overgang die de DDA nastreeft in alle deelnemende datacenters. We ondersteunen graag innovatieve organisaties zoals Red Bee en hopen in de toekomst met hen samen te werken aan deze duurzame zaken en te werken aan gedeelde doelstellingen. ”

De Red Bee Media Gateway in Hilversum beslaat 1400 m² en is een colocatie- en connectiviteitsdatacenter voor een groot aantal publieke en commerciële omroepen en andere media- en telecombedrijven. Het datacenter biedt ook toegang tot alle Red Bee-hubs en -services over de hele wereld (inclusief Playout, MCR en distributie), alle grote datacenters in heel Europa en directe verbindingen met grote providers, telco's en ISP's en een alsmaar groeiend aantal voetbalstadions, televisiestudio's en evenementenlocaties.

Related links

Topics

  • Radio, TV

Categories

  • video
  • television
  • tv
  • contribution
  • distribution
  • red bee
  • media hub
  • media gateway
  • mediahub
  • netherlands
  • dda
  • dutch data center association
  • data center
  • datacenter

Over Red Bee Media

Red Bee Media is een wereldwijd opererend mediabedrijf met het hoofdkantoor in Londen en 2500 media-experts in Europa, het Midden-Oosten, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Elke dag kijken miljoenen mensen over de hele wereld naar televisieprogramma’s die worden voorbereid, beheerd, uitgezonden en gestreamd door medewerkers van Red Bee Media. Het bedrijf stelt de grootste mediamerken, zenders en contentmakers in staat om direct contact te maken met hun publiek, hoe, waar en wanneer dan ook. Dankzij een end-to-end aanbod van managed services biedt Red Bee innovatieve oplossingen in de hele content-deliveryketen: live productie en productie op afstand, managed OTT, distributie, mediamanagement, Access Services, Content Discovery, play-out en postproductie. 

Red Bee – Wowing audiences. By creating what’s next.

Web: www.redbeemedia.com Twitter: @redbeemedia LinkedIn: Red Bee Media

Related content