Press release -

Rehband ambassadörer Rich Froning Jr och Camille Leblanc-Bazinet,

Rich Froning blev CrossFit® mästare för 4:e gången i rad i helgen. Med en tuff start i början kom vändningen den andra dagen i tävlingen och Rehband ambassadören blev starkare och bättre för varje event under tävlingens gång.

Rich kommenterar vinsten- ”Jag kan inte tacka nog för all kärlek och stöd som jag har fått under helgens tävling och de senaste fyra åren!”(1)

Rich har stått på podiet sedan 2010 och varit världsledande CrossFit® atlet sedan 2011. De senaste fem åren har han vunnit 16 event och varit i topp-10 i 45 av dem.

Med 50 poäng före andra platsen tog Rich Froning sin fjärde titel som CrossFit® Games mästare.

I damernas tävling var vinnaren Rehband ambassadören Camille Leblanc-Bazinet som är den första Kanadensiska kvinnan att vinna CrossFit® Games.  

”Jag utmanade mina svagheter. Jag arbetade stenhårt. Varje år så blir jag bättre på att hitta mina svagheter.” – Säger Camille Leblanc-Bazinet om sin seger. (2)

Camille hamnade i topp-10 i tre av de första fem eventen och genom sin gymnastiska skicklighet tog hon ett steg närmare podiet när hon vann 21-15-9 Complex under dag 2. Hon avslutade tävlingen genom att leda med otroliga 40 poäng.

“Vi är mållösa av resultatet och kunde inte vara stoltare över våra ambassadörer. Rich och Camille är verkligen hjältarna av CrossFit® Games 2014.”– Kommenterar Peter Lenerius, VD på Rehband Stockholm.

Under deltagandet av CrossFit® Games har ambassadörerna använt Rehbands Rx knäskydd. Ambassadörerna har en eller fler färger som de representerar, vilket är en del av företagets marknadskampanj som de kommer att stödja under året.

Citat:

  1. https://twitter.com/richfroning/status/493945139342348288

  2. http://games.crossfit.com/article/fourging-elite-fitness


Topics

  • Sport

Categories

  • crossfit

För mer information
Peter Lenerius, VD Rehband Stockholm AB, peter.lenerius@rehband.com, +46 (0)76-527 0681.


Rehband är ett globalt varumärke med Skandinaviska rötter. Med nära sextio års samlad erfarenhet har man idag uppnått en status som en av den mest framstående leverantören på den internationella marknaden för sportskydd. Med egen produktutveckling (R&D), spetskompetens inom området idrottsmedicin, egen produktion och en etablerad global distribution har man skapat en plattform som få konkurrenter kan matcha. Rehbands produkter är idag tillgängliga på mer än 30 marknader världen över och riktar sig i huvudsak till en aktiv målgrupp - från professionella idrottare till motionärer.

Rehband Stockholm AB, Tel: +46 8 580 020 10, info@rehband.com,
Skeppsbron 44, 111 30 Stockholm, Sweden


Contacts

Céline Flach

Press contact Global Marketing Manager Marknadsföring 0709 46 68 02

Katarina Bennich

Press contact Global Marketing Activation Specialist PR, Kommunikation, Marknadsföring, Community Management +46 709 46 68 01