Press release -

Rehband skriver avtal med Rich Froning JR.

Rehband, en av världens ledande leverantörer av sportskydd och stöd, kan med stor glädje presentera sitt nya samarbete med världsstjärnan Rich Froning Jr, trefaldig vinnare av CrossFit® Games.

 Som en del av avtalet kommer Rich Froning att marknadsföra Rehbands sortiment av skydd och kompressionskläder när han deltar på CrossFit® tävlingar runtom i världen. Utöver detta kommer Rich även att vara en central del av varumärkets marknadsföringskampanj där han framför allt kommer att promota en helt ny produktserie inom segmented.

Som en del av avtalet kommer Rich Froning att marknadsföra Rehbands sortiment av skydd och kompressionskläder när han deltar på CrossFit® tävlingar runtom i världen. Utöver detta kommer Rich även att vara en central del av varumärkets marknadsföringskampanjer under året.

”Jag har använt Rehbands knäskydd under hela min karriär och jag älskar dem. Skydden är av högsta kvalité och jag är väldigt glad att få vara en del av Rehband.” Säger Rich Froning Jr om samarbetet.

Med över sextio års erfarenhet av att designa och producera sportskydd är Rehbands mål med samarbetet att öka varumärkets kännedom hos aktiva människor inom fitness.

CrossFit® är en av de snabbast växande sporterna i världen och genom en ökad närvaro av

Rehbands produkter säkras även kännedomen hos en bredare publik.

 Peter Lenerius, VD på Rehband Stockholm kommenterar: “Rich representerar en ny typ av idrottare – en person med stort kunnande inom en rad olika fysiskt krävande discipliner, kombinerat med ett starkt mentalt fokus. Som trefaldig vinnare av CrossFit® Games ser vi fram emot att följa Rich till en potentiell fjärde titel under CrossFit games den 25:e till den 27:e juli.”


Topics

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • träning
  • crossfit
  • athlete

För mer information
Peter Lenerius, VD Rehband Stockholm AB, peter.lenerius@rehband.com, +46 (0)76-527 0681. Gilla oss gärna på facebook, www.facebook.com/Rehband och besök www.rehband.com där ni kan ta del av hela produktportföljen.


Rehband är ett globalt varumärke med Skandinaviska rötter. Med nära sextio års samlad erfarenhet har man idag uppnått en status som en av den mest framstående leverantören på den internationella marknaden för sportskydd. Med egen produktutveckling (R&D), spetskompetens inom området idrottsmedicin, egen produktion och en etablerad global distribution har man skapat en plattform som få konkurrenter kan matcha. Rehbands produkter är idag tillgängliga på mer än 30 marknader världen över och riktar sig i huvudsak till en aktiv målgrupp - från professionella idrottare till motionärer.

Rehband Stockholm AB, Tel: +46 8 580 020 10, info@rehband.com, www.rehband.com 
Skeppsbron 44, 111 30 Stockholm, Sweden


Contacts

Céline Flach

Press contact Global Marketing Manager Marknadsföring 0709 46 68 02

Katarina Bennich

Press contact Global Marketing Activation Specialist PR, Kommunikation, Marknadsföring, Community Management +46 709 46 68 01

Related content