Pressemelding -

Et ledelsesproblem i Norske bedrifter står i veien for fornyelse innen markedsføring

Opplagstall fra Mediebedriftenes Landsforening viser fall hos samtlige ti største papiraviser og kraftig vekst på mobilutgavene. Sjefsredaktør Torry Pederesen i VG sier til Kampanje at ”avisen har fem år på å bli et heldigitalt mediehus som også utgir papiravis.”

Hvordan møter markedsførerne de nye realitetene?

Arnt Eriksen har 23 år bak seg i den digitale delen av reklamebransjen og er brennende opptatt av dette spørsmålet. Eriksen mener at en stor del av bransjen, både på byrå- og kundesiden, ikke er tilstrekkelig våkne i timen og at det er på høy tid å tenke nytt. Han mener grunnen til stagnasjonen kan skyldes et ledelsesproblem.

Lære prinsippene av de beste

De 4 siste årene har Eriksen jobbet med å få på beina en egen konferanse som adresserer paradigmeskiftet som foregår i bransjen. rethink conf er en plattform for å lære prinsipper som fungerer, gjennom å bringe sammen ledende eksperter med internasjonale suksesshistorier. I dag trekker allerede rethink conf tunge internasjonale navn fra hele verden, både på podiet og i salen. I år er blant andre Thomas Marzano fra Phillips, Sandy Carter fra IBM og Justin De Graf fra Coca Cola på listen over forelesere, samtlige aktører med store internasjonale suksesshistorier bak seg innen digital marketing.

– Jeg er redd det i dag foregår et kappløp i form av kunnskap og erfaring, et kappløp mange dessverre er i ferd med å tape. På tross av dramatisk økende reklametretthet i tradisjonelle kanaler, pøser veldig mange fortsatt ukritisk millioner av kroner på print, TV, utendørs og radio. Spørsmålet om samme resultat kunne oppnås for en betraktelig lavere sum via helt andre kanaler og metoder blir altfor ofte stående ubesvart, sier Arnt Eriksen, og fortsetter:

– Norge trenger virkelig en arena hvor vi kan fokusere på fremtidens marketing, hvor ideer og prinsipper om digital markedsføring i strategisk forretningsøyemed deles. En arena for alle som ønsker mer innsikt og kunnskap for å holde seg i forkant av det som kommer. Det eneste konstante er endring - og da handler det om å være på ballen før konkurrenter og alle andre. 


Hvem: Arnt Eriksen, founder rethink

Aktuell ved: rethink conf // 06: 19. mars, Kulturkirken JAKOB, Oslo

Hva: konferanse med verdensledende foredragsholdere om digital markedsføring


Kontaktinfo:

Arnt Eriksen:   915 64 034 / press@rethinkconf.com / @arnteriksen

Pressebilder:  http://rethinkconf.com/press/

Emner

  • Event

Kategorier

  • digital marketing
  • rethinkconf
  • rethink 2015

rethink conf er ikke en konferanse om sosiale medier. Det er heller ikke en konferanse i sin tradisjonelle form. rethink conf er en møteplass - an intersection - hvor ledende fagpersoner og foredragsholdere møter deg og likesinnede personer med ansvar for salg, markedsføring, PR/informasjon, på vegne av sin bedrift eller merkevare. 

I dette krysningspunktet vil deltakerne få anledning til å møte de flinkeste innen marketingfaget, som skal innsikt, kunnskap og konkrete handlingspunkter til nytte og bruk dagen derpå. Konferansen arrangeres to ganger per år hvor vi utfordrer og inspirerer deltakerne til å rethink marketing.


Kontakter

Arnt Eriksen

Pressekontakt Founder & Curator Content, Speakers, Press, Event +46766122150

Relaterte events