News -

Nu lancerer Singapore Airlines verdens længste flyrute

11. oktober lancerer Singapore Airlines (SIA) verdens længste flyrute, som går mellem Singapore og New York (Newark). Nonstop-turen er den hurtigste rute mellem de to byer, og turen er samtidig jomfrurejsen for det helt nye fly, A350-900 ULR.

Singapore Airlines lancerer torsdag den 11. oktober verdens længste kommercielle flyvning mellem Singapore og New York med det nye Airbus A350-900 Ultra Long Range (ULR). Turen er nonstop og vil til at begynde med afgå tre gange om ugen fra Singapore – mandag, torsdag og lørdag. Med sine 16.700 kilometer er det verdens længste kommercielle flyrute. Rejsen tager 18 timer og 45 minutter. (fartplan ses her)

Daglige afgange begynder den 18. oktober, hvor endnu et af de nye fly sættes i drift. Singapore Airlines er det første flyselskab til at indkøbe det nye fly A350-900 ULR, og allerede inden årsskiftet vil Singapore Airlines have syv fly af denne model. Ombord på flyet er der to klasser, 67 pladser i Business Class og 94 pladser i Premium Economy Class. Se og download video af flyets levering og jomfrutur.

Særligt fokus på passagernes velvære 

For at give passagererne en behagelig tur har flyselskabet samarbejdet med wellnes-arkitekterne hos Canyon Ranch, der er eksperter inden for medicin, motion og ernæring. De har på basis af forskning udviklet flere tiltag, der forbedrer passagerernes samlede oplevelse. Faktorer som søvn og motion, speciallavet mad
og lysindstillinger bringes i spil. 

I flyets underholdningssystem er der indlagt særlige træningsøvelser til at holde kroppen sund.

Flere afgange til USA

Singapore Airlines har i øjeblikket en flyflåde bestående af 21 stk. A350-900, og der er bestilt yderligere 46 - herunder de syv ULR-varianter.

Den 2. november 2018 begynder Singapore Airlines også at flyve nonstop til Los Angeles, og sammen med nonstop flyvningerne mellem Singapore-San Francisco vil Singapore Airlines forbinde Singapore og USA med i alt 27 nonstop flyvninger om ugen ved udgangen af 2018.

Samlet set kommer der 53 afgange om ugen til USA. 

Billeder og videoer af A350-900ULR i høj opløsning kan ses her: https://bit.ly/2rXYbIK

Billeder af maden, der serveres ombord kan downloades her: https://bit.ly/2BarEpI

Related links

Topics

  • Air service

Categories

  • new york
  • singapore
  • singapore airlines
  • verdens længste flyrute
  • a350ulr

Related content