Press release -

Singapore Airlines ”Världens bästa flygbolag” enligt TripAdvisor

För andra året i rad har Singapore Airlines utsetts till ”Världens bästa flygbolag” av TripAdvisor. Priset tilldelas Singapore Airlines baserat på omdömen från resenärer från hela världen.

"Vi är väldigt glada över att återigen vinna priset ’Världens bästa flygbolag’. Det är en mycket prestigefylld utmärkelse”, säger Erwin Widjaja, General Manager för Singapore Airlines Nordics, och fortsätter:

"Vi vill tacka våra kunder för deras ständiga support, samt vår personal från hela världen som gör det där lilla extra varje dag för att ge den bästa reseupplevelsen till våra kunder."

Resenärernas favorit

Priset delas ut varje år och vinnaren utses efter en granskning av omdömen från resenärer som recenserar och betygsätter sina erfarenheter på TripAdvisor.

"Grattis till Singapore Airlines som återigen vinner resenärernas pris. Priset ges till resenärernas favoritflygbolag och är baserat på de omdömen som lämnats av Tripadvisors medlemmar världen över, säger Bryan Saltzburg, VD för TripAdvisor Flights, Cruise & Car, och fortsätter:

"Resenärernas utmärkelse är ett bevis på enastående service, världsberömd kvalitet och fantastiskt mervärde. Singapore Airlines bör vara stolta över sin utmärkelse, eftersom resenärer runt om i världen har sagt att SIA är flygbolaget de föredrar när de väljer att flyga."

Vinnare av ”Travellers’ Choice Awards for Airlines 2019” utsågs genom omdömen från resenärer världen över med fokus på service, kvalitet och mervärde. För att fastställa en vinnare använder TripAdvisor en algoritm som tar hänsyn till kvantitet och kvalitet på flygrecensioner och betyg över en tolvmånadersperiod.

Topics

  • Air service

Categories

  • singapore
  • sverige
  • långdistansflygningar
  • singapore airlines
  • sydostasien

Related content