Pressmeddelande -

Sneakersnstuff välkomnar våren tillsammans med Reebok!

It's spring again! Biz Markies nerpitchade röst känns alltid rätt så här på vårkanten. Reebok Question fick sitt namn efter ”the big Question” – Allen Iverson, skulle han kunna leva upp till förväntningarna han hade på sig i NBA? För oss på Sneakersnstuff är det en stor ära att få designa en egen version av en så ikonisk siluett som Reebok Question faktiskt är.

Krokusen är en av de första blommorna som blommar under våren i Sverige. Och efter 4 månader av snö och kyla så värmer det nog nästan varje hjärta när man ser de lila och gula blommorna leta sig upp genom snön. Så att ta färgerna från krokusen och sätta dom på en premium suede överdel kändes precis så fint och enkelt som vi ville göra detta projekt.

Sneakersnstuff x Reebok Question mid ”The Crocus” släpps i Sneakersnstuffs butiker i Stockholm och Malmö klockan 12.00 den 20 mars. Samma dag släpps de även online klockan 18.00.

Sneakersnstuff x Reebok Question Mid ”The Crocus” är ett limiterat släpps som endast kommer att säljas av de butiker som ingår i Reebok Certified Network: Sneakersnstuff, Packer Shoes, Hanon Shop, Solebox, Colette, Mita Sneakers, Foot patrol, Burn Rubber, Atmos, Highs & Lows, Vault, Livestock, BTNC, Limited Edition, Bodega, Crooked Tongues, Kasina and Shoe Gallery.

Relaterade länkar

Ämnen

  • Evenemang

Kategorier

  • reebok
  • sneakersnstuff
  • sneakers
  • skor
  • samarbete

Sedan Sneakersnstuff öppnade sin första fysiska butik och sin webbshop 1999 så har de blivit kända som en av världens ledande sneakerbutiker. Under åren har de bland annat samarbetat med adidas, Converse, Reebok, Puma och New Balance för att nämna några. 

Kontakter

Danielle Krasse

Presskontakt Brand Activation +46709695487